Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΙΧΘΕΙΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2018 ΓΙΑ ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Το 2018 θα ξεκινήσει με εσάς να ζητάτε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας. Είστε αποφασισμένες να βρείτε τις απαντήσεις. 

Αυτό μπορεί να είναι το έτος που θα προγραμματίσετε και κάποιο σημαντικό ταξίδι που μέχρι τώρα αναβάλλατε. Θα ταξιδέψετε σε χώρες που θα επεκτείνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. 
Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξετε να λάβετε και κάποιο άλλο πτυχίο ή μια πιστοποίηση.
 Φαίνεται πάντως ότι η δίψα σας για σοφία και γνώση πρέπει να ικανοποιηθεί και αυτό έχετε σκοπό να κάνετε. Ο τρόπος με τον οποίο θα σβήσετε αυτή τη δίψα εξαρτάται από εσάς καθώς θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε μία βαθύτερη σύνδεση με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία ή την πνευματικότητα. Η πίστη σας σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας σίγουρα θα επεκταθεί και ίσως να σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε αυτό το μήνυμα και με άλλους.
 Ως αποτέλεσμα, θα έχετε έναν ειδικό τρόπο να εμπνεύσετε και τους άλλους γύρω σας, κάτι που μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά.
Φέτος θα γίνετε πιο διασκεδαστικές και θα περάσετε υπέροχες στιγμές με φίλους και την οικογένειά σας. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει εμφανή βελτίωση, καθώς έχετε σκοπό να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Δώστε ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει αυτές τις αλλαγές. Από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα επηρεάσει την περιοχή του ζωδίου σας που συνδέεται με τα αδέρφια σας και έτσι μπορεί να ακούσετε ένα μεγάλο νέο για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή της αδερφής ή του αδερφού σας.
Μπορεί ακόμη και να εργάζεστε σε ένα εξαιρετικά μυστικό έργο και να διαπιστώσετε ότι απαιτείται εκτεταμένη αναθεώρηση μεταξύ 26 Ιουνίου και 27 Αυγούστου, ενώ ο Άρης κινείται ανάδρομα. Τέλος μην ξεχνάτε την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που σας εμπνέει αλλά και σας παρασύρει. Οι προσπάθειες σας μπορεί να σας εξαντλήσουν, ωστόσο να έχετε υπομονή. Επαναξιολόγησε τη στρατηγική σου και θα έχεις κέρδος.

Πηγή: Tlife.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ