Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από 18 Ιανουαρίου έως 11 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Στις 18 Ιανουαρίου 2018 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του υδροχόου. Η εξωστρέφεια μας είναι αισθητή και η κοινωνικότητά μας ανεβαίνει. Έχουμε την ανάγκη να γίνουμε μέλη μιας ομάδας που έχει τα ίδια πιστεύω με εμάς.

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο;

Παράλληλα γινόμαστε δοτικοί με τους γύρω μας και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας όπως μπορούμε. Μέσα από το σύνολο λειτουργούμε καλύτερα και καταφέρνουμε να ξεχωρίσουμε.

Στις 4 Φεβρουαρίου ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη όπου μας παρασύρει σε περιττά έξοδα. Στη συνέχεια το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 7 Φεβρουαρίου φέρνει επαναστατική διάθεση όσον αφορά τις σχέσεις διεκδικώντας ελευθερία κινήσεων.

Δείτε ακόμη: Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι τις 31 Ιανουαρίου! Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Πως η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει διάθεση για επικοινωνία και φλερτ. Αυξάνονται οι επαφές σας και οι συναντήσεις αυτές τις ημέρες και προκύπτουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Είναι μια περίοδος που μπορεί να αποφασίσετε να ενταχθείτε σε κάποιο σύλλογο ή ομάδα. Παράλληλα μπορεί να ξεκινήσετε τώρα μια καινούργια συνεργασία στα επαγγελματικά σας που θα αποβεί πολύ κερδοφόρα. Γενικότερα είναι μια περίοδος που τα όνειρα και οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας και δεν θα χάσετε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου δίνει απρόσμενες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει τώρα μια καινούργια συνεργασία ή να αποφασίσετε να κάνετε κάτι δικό σας. Βλέπετε τα οικονομικά σας να αυξάνονται, δεν αποκλείεται να πάρετε προαγωγή ή ν αποδώσει τώρα ένα παλιότερο πρότζεκτ σας. Αν είχατε διαφωνίες με ανωτέρους ή συναδέλφους τώρα φαίνεται να τα πηγαίνετε καλύτερα μεταξύ σας και να αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας. Φίλοι είναι κοντά σας δίνοντας σας σημαντικές συμβουλές που αφορούν την καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου σας χαρίζει εξωστρέφεια και χαρούμενη διάθεση. Νιώθετε την ανάγκη να μάθετε καινούργια πράγματα ή αποφασίζετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό με το ταίρι σας ή με φίλους αυτήν την περίοδο είναι πιθανό σενάριο. Ακόμα μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό. Προωθείτε τις ιδέες σας μέσα από τα σοσιαλ μίντια και γίνεστε ιδιαίτερα δημοφιλής για τις απόψεις σας. Είστε ο καλύτερος συμβουλάτορας που θα μπορούσε να έχει κάποιος αυτήν την περίοδο.

Δείτε ακόμη:Δεν θα σας απατήσουν ποτέ: Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει ιδιαίτερη εύνοια στα οικονομικά σας αλλά και στα ερωτικά σας. Μια αύξηση είναι πιθανό σενάριο αυτήν την περίοδο για εσάς ή για το σύντροφό σας. Ίσως πάλι σας επιστραφούν χρήματα που σας χρωστούσαν και δεν τα περιμένατε. Παράλληλα εξοφλείτε κάποια χρέη που σας βάραιναν. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους καρκίνους θα δείτε τη λίμπιντο σας να αυξάνετε με αποτέλεσμα να αναζωπυρώνετε το πάθος στη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να συμβεί.



Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει θετικές εξελίξεις σε όλες σας τις σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο ερωτικός σας δεσμός ανανεώνεται και πολλοί από εσάς προχωράτε μέχρι και σε επισημοποίηση δεσμού. Αν ανήκετε στους ελεύθερους του ζωδίου μια νέα γνωριμία εξελίσσεται πολύ σύντομα σε δεσμό με καλές προοπτικές. Παράλληλα ευκαιρίες για νέες συνεργασίες παρουσιάζονται. Άτομα κύρους φαίνεται να είναι στο πλευρό σας και να σας στηρίζουν. Η κοινωνικότητα σας είναι ανεβασμένη και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας.



Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει εξελίξεις στην καθημερινότητά σας αλλά και στο χώρο της δουλειάς σας. Αυτό σημαίνει ότι χαλαρώνουν λίγο τα πράγματα, η πίεση είναι παρελθόν. Έχετε τώρα την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν. Το κλίμα στην εργασία γίνεται πιο ευχάριστο. Αν υπήρχε κάποια διαμάχη με συνάδελφο τώρα εξομαλύνονται οι σχέσεις.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει στο ζώδιο σας φλερτ, διασκέδαση και χαρά. Οι νέες γνωριμίες αυξάνονται και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στους θαυμαστές σας το επόμενο ταίρι σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι η σχέση σας θα ανανεωθεί μέσα από την καλή επικοινωνία που θα έχετε με το ταίρι σας. Ο ρομαντισμός και η καλλιτεχνική σας διάθεση είναι διάχυτα. Η αυτοπεποίθηση σας τώρα αυξάνεται και ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε και πώς να το διεκδικήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια σας αλλά και στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που θα περνάτε το διάστημα αυτό με τους αγαπημένους σας θα είναι μεγαλύτερος. Ίσως πάλι χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιον συγγενή. Νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια και ξέρετε πως οι αγαπημένοι σας θα σταθούν στο πλευρό σας ότι και να γίνει. Παράλληλα ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Μια ανακαίνιση η μια μετακόμιση επίσης είναι πιθανό σενάριο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει επικοινωνιακή διάθεση και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Οι επαφές σας αυξάνονται και έρχεστε κοντά με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας στον επαγγελματικό τομέα. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία σας ταρακουνάει και σας ξεσηκώνει. Αν είστε δεσμευμένοι δώστε προσοχή γιατί κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Παράλληλα οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς βελτιώνονται.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά. Μια νέα συνεργασία ή ένα νέο πρότζεκτ θα είναι η αφορμή ώστε να αυξηθούν τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα. Κερδίζετε το θαυμασμό των ανωτέρων σας και νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ίσως πραγματοποιήσετε μια μεγάλη αγορά που σκεφτόσασταν καιρό. Όσον αφορά τα συναισθηματικά είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο ε[επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου φέρνει ερωτική διάθεση καθώς αυξάνεται η λίμπιντό σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε το διάστημα αυτό να επισημοποιήσετε τη σχέση σας με γάμο ή με την απόκτηση ενός απογόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάψουν καρδιές και θα δουν τα υποψήφια θύματα να πέφτουν ένα προς ένα. Παράλληλα μπορείτε τώρα να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και να αναγνωριστεί η αξία σας. Η διαίσθηση σας λειτουργεί πάρα πολύ καλά και τα όνειρα σας είναι σημαδιακά.

ΙΧΘΥΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις 18 Ιανουαρίου σας δίνει τη διάθεση για ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί περισσότερο και να χαμηλώσετε λίγο τους τόνους. Αν είστε ελεύθεροι ένα άτομο από το παρελθόν θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Αν είστε σε σχέση έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και πραγματοποιείτε μικρές αποδράσεις. Η διαίσθηση σα είναι αυξημένη και μπορείτε να την εμπιστευτείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ