Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 15 έως 21 Ιανουαρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Στις 18 που η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή. Από εδώ και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες και από εσάς μένει να τις αξιοποιήσετε. Η τύχη δε θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην τις συγκρίνετε με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές. Πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους.


Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου από την Άση Μπήλιου: Χαρμόσυνα νέα για 4 ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες. Από εκεί που δε θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας τα όποια εργασιακά προβλήματα και αν έχετε και μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΙ:Τα συναισθήματά σας αρχίζουν να παίρνουν φωτιά, όμως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάψετε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά ώστε οι αδέσμευτοι να ανακαλύψετε ένα νέο έρωτα και οι δεσμευμένοι να χαρείτε τη σχέση σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα χαράξετε μια σταθερή πορεία στην ερωτική σας ζωή.


Ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει: Τι θα φέρει το 2018 στα ερωτικά και οικονομικά σε κάθε ζώδιο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διστάζετε να εκφράσετε στο έτερόν σας ήμισυ τις απόψεις που έχετε για τον έρωτα, γιατί μάλλον θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι συμφωνούν με τις δικές του. Μόλις νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί πρόθυμα και με χαρά στο ερωτικό σας κάλεσμα. Μην πιέσετε καταστάσεις που δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ανταπεξέλθετε και με κανένα τρόπο μη δανειστείτε χρήματα από άτομα που θα εκτεθείτε, καθώς δε θα μπορείτε για προσωπικούς λόγους να είστε συνεπείς στην επιστροφή τους.

Ωροσκόπια 2018: Πώς θα πάνε τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά;

ΛΕΩΝ: Τώρα εσείς είστε αυτοί που θα πάρετε τη σχέση σας από το χέρι και θα την οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Εάν χρειαστεί αποφύγετε να πάτε σε μέρη πολυσύχναστα, ώστε να αποδράσετε κάπου οι δύο σας, να χαλαρώσετε και να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Οι αδέσμευτοι με εξαίρεση το πρώτο δεκαήμερο που θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας τα οικονομικά σας σχέδια και θέματα της καθημερινότητας, στη συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να κατακτήσετε το άτομα που σας ενδιαφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω σας την απομόνωση που είχατε κλειστεί και τις αμέτρητες φορές που νιώσατε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Έχετε πάρει πλέον τα μαθήματά σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες περιπέτειες. Αναζητήστε μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον άτομα που μπορούν να καταλάβουν τις ανησυχίες σας και να τις συμμεριστούν. Πιστέψτε σε εσάς και τη γοητεία σας, εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε τον έρωτα προσωπική σας υπόθεση. Οι μέρες που έρχονται θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

ΖΥΓΟΣ: Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στο νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας. Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σωστή σχέση γι’ αυτό επιβάλλετε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να νοιάζεστε πραγματικά για το σύντροφό σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ικανοποιήστε την εσωτερική σας ανάγκη για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί. Μερικά προβλήματα στην μεταξύ σας επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δε θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η πηγή τους άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως να είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά το χώρο του σπιτιού σας. Μετά από μια περίοδο που περάσατε αρκετά φορτισμένη θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 17 με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Καινούρια άτομα που θα εισβάλλουν στη ζωή σας, θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 18 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν. Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δε σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε. Σκεφτείτε πως πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή. Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είστε αποφασισμένοι φέτος να κάνετε ριζικές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε στυλ. Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ