Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/1/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/1/2018

Κριός

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Η περίοδος αυτή, Κριέ, σε οδηγεί σε αντιφατικά συναισθήματα. Το άγχος σου είναι πολύ μεγάλο και δεν ικανοποιείσαι με τίποτε. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε πανικοβάλλουν και συγκεντρώσου να σκεφτείς, ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο, Κριέ μου, να λύσεις προβλήματα που έχεις στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη, τώρα που είναι στον Αιγόκερω, θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι να μην πάρεις αμέσως αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

Ταύρος

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Το τελευταίο διάστημα, Ταύρε, πέρασες πολλές δυσκολίες που σε ταλαιπώρησαν αρκετά. Τώρα οι συνέπειες απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και η δημιουργικότητά σου σε απογειώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς και δίνεις στον ταίρι σου, Ταύρε, αυτά που του λείπουν, ενώ ο ερωτισμός που έχεις, το κάνει και περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι, Ταύρε, να προετοιμαστείς για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Τα σχέδιά σου, Δίδυμε, δυσκολεύονται να πραγματοποιηθούν εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων που σε αποσυντονίζουν. Τα διλήμματα που δημιουργούνται είναι μεγάλα και πρέπει να βεβαιωθείς για τις καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, Δίδυμε, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από «δήθεν» άτομα, διότι θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

Καρκίνος

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Οι πλανήτες, Καρκίνε, δημιουργούν πολύ ευνοϊκό σκηνικό, μέσα στο οποίο θα καταφέρεις να ανατρέψεις όλα τα αρνητικά δεδομένα, μετατρέποντάς τα σε θετικές συνθήκες για τη ζωή σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, Καρκίνε, φτιάχνει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, αυτή την περίοδο να ξέρεις, ότι μπορεί να σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου, ασχολήσου με δικά σου θέματα, Καρκίνε, και μην προσπαθείς να προστρέξεις μόνο στους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να τη σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

Λέων

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Οι καταστάσεις, Λέων, βελτιώνονται σταδιακά στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, με εξαίρεση τη οικογένεια, όπου το κλίμα παραμένει τεταμένο και οι εντάσεις συνεχίζονται, οδηγούμενες σε πλήρη κλιμάκωση. Μην αφήσεις τα προβλήματα άλλων να εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, Λέων, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Λέων μου, η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.

Παρθένος

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Ένα υπέροχο αίσθημα ασφάλειας, Παρθένε, μπαίνει τώρα τη ζωή σου και αμφιβολίες του παρελθόντος υποχωρούν. Η χαρά σου είναι μεγάλη για την εξέλιξη των καταστάσεων και θα λάβεις ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν ακόμα περισσότερο. Το διάστημα που ακολουθεί, ευνοεί νέα σχέδια, οπότε εσύ φρόντισε για τη οργάνωσή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές, Παρθένε. Ο Ερμής από τον Τοξότη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές, για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να φλερτάρεις και θα δεις ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις, Παρθένε, για κάτι που αφορά τη δουλειά σου, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε σήμερα να έχεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, αν δεν τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ζυγός
Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Το πεσμένο σου ηθικό, Ζυγέ, ανεβαίνει τώρα και οι εξελίξεις φροντίζουν για τη βελτίωση της διάθεσής σου. Φίλοι και συνεργάτες βλέπουν θετικά την πρόοδο αυτή και σου προσφέρουν ευκαιρίες για ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Μην αφήσεις αναξιοποίητες τις προτάσεις που θα δεχτείς, για να οδηγηθείς σε ανάκαμψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, Ζυγέ μου, σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ, θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να πετύχεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν.

Σκορπιός

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Τα νέα δεδομένα, Σκορπιέ, που διαμορφώνονται τώρα στη ζωή σου, δημιουργούν μεγαλύτερες ευκολίες, αλλά και περισσότερες ευθύνες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Βάλε κάποιο πρόγραμμα, που θα προστατέψει τις ισορροπίες, αλλά και θα διευκολύνει την εξέλιξη με ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος αυτή για τη σχέση σου, Σκορπιέ, είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Σκορπιέ, από το πολύ άγχος που θα έχεις, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ειδικότερα σε θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

Τοξότης

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Τα διλήμματα που πρέπει να ξεπεράσεις, Τοξότη μου, σου δημιουργούν πολύ μεγάλο άγχος, με αποτέλεσμα η ψυχολογία σου να μη βρίσκεται στα καλύτερα επίπεδα. Η απαισιοδοξία σου είναι μεγάλη και η έλλειψη ηρεμίας δεν σου αφήνει τη δυνατότητα να δεις, πως αρκετά λάθη έγιναν από δικές σου παραλείψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το ταίρι σου αυτή την περίοδο, Τοξότη, μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα έχεις έντονο άγχος, προσπαθώντας να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θέλοντας να κάνεις αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις, που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα.

Αιγόκερως

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Η απερισκεψία που έδειξες το προηγούμενο διάστημα, Αιγόκερε, έθεσε σε κίνδυνο κάποια κεκτημένα σου, η ανάκτηση των οποίων απαιτεί μεγάλο κόπο και κατάλληλη στρατηγική. Φρόντισε να μην αγνοήσεις για άλλη μία φορά την ουσία, πριν οι καταστάσεις σε δυσκολέψουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε στη σχέση σου, Αιγόκερε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν σκεφτείς πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην μείνεις σε στασιμότητα καθόλου αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να πετύχεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις όμως να τα ξεπεράσεις όλα, με πολλή ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους. Απόφυγε πάντως, να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Υδροχόος

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Το οικογενειακό σκηνικό αλλάζει τώρα προς το καλύτερο, Υδροχόε μου, και μία ανάσα ηρεμίας σου είναι απαραίτητη μετά από τόσες εντάσεις. Δώσε προτεραιότητα σε προσωπικές σου ανάγκες, που έχεις παραμελήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι καταστάσεις θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες ή να κάνεις τις αλλαγές, που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα όμως, θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ιχθύς

Γενικά

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! Το ερχόμενο διάστημα, Ιχθύ, σε βοηθάει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και να μην αφήσεις ζητήματα σε εκκρεμότητα να σε βασανίζουν. Οι πλανήτες σου δίνουν τη στήριξή τους, σε ό,τι αποφασίσεις, οπότε φρόντισε να γνωρίζεις καλά τα πραγματικά σου «θέλω» και να μην αφεθείς στην τύχη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Ιχθύ μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όποιες διαφορές μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Ιχθύ, σε πολύ καλό σημείο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που μελλοντικά θα σου φέρουν σημαντική επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...