Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Με το Over 3.5 στο Άμστερνταμ

Περιορισμένες οι επιλογές στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας, σε αντίθεση με το μπάσκετ, εκεί όπου “κλέβουν” τις εντυπώσεις οι αναμετρήσεις για την Euroleague. Σε τέσσερα συνολικά παιχνίδια έχει καταλήξει το Betarades.gr, τα δύο από αυτά από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ολλανδία και τα δύο υπόλοιπα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα και το casino!

Μεγάλο σκορ στο “Johan Cruyff Arena”

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Άγιαξ – Εξέλσιορ, όπου επιλέγουμε το Over 3.5 γκολ, σε απόδοση 1.72. Με ανεβασμένο ηθικό οι γηπεδούχοι, μετά και τη νίκη που πήραν κόντρα στην Αϊντχόφεν, επί της οποίας σκόραραν τρία γκολ μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών. Έχουν την ευκαιρία να μειώσουν στους πέντε την διαφορά τους από την κορυφή, απόψε. Παράλληλα, είναι η πιο παραγωγική ομάδα της κατηγορίας. Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Εξέλσιορ, που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στο τελευταίο της, ηττήθηκε με 1-2 από την Τσβόλε, ενώ να σημειωθεί πως έχει σκοράρει και στα οκτώ πρόσφατα παιχνίδια της. Πάμε με το Over 3.5.

Κερδίζει η Χέρακλες

Συνεχίζουμε με Ολλανδία και την αναμέτρηση Χέρακλες – Σπάρτα Ρότερνταμ, όπου επιλογή μας είναι ο Άσσος, στο 2.20. Εξαιρετική κρίνεται η εντός έδρας παρουσία της Χέρακλες, μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα, όπου και έχει γνωρίσει μια μόλις ήττα, ούσα αήττητη στα έξι τελευταία αντίστοιχα ματς (5-1-0). Ποντάρει σε αυτό, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δυο σερί εκτός έδρας ήττες με Βίλεμ (3-1) και ΑΖ (5-0). Από την άλλη, η Σπάρτα Ρότερνταμ συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Αϊντχόφεν. Παράλληλα, αγνοεί το διπλό κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Επιλογή μας λοιπόν ο Άσσος.

Ανταγωνιστική η Μπάμπεργκ

Περνάμε στο μπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπάμπεργκ και Ολυμπιακό, όπου και επιλέγουμε Μπάμπεργκ +3.5, σε απόδοση 1.93. Πρόκειται για αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. Με ρεκόρ 5-6 στη διοργάνωση, η Μπάμπεργκ γνωρίζει πως για ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία, πρέπει να πάρει νίκες. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έρχεται από ένα νικηφόρο πέντε σερί νικών στην Euroleague, γεγονός που τον διατηρεί στην πρώτη θέση, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ρεκόρ 9-2. Μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο στην έδρα της Μπάμπεργκ οι “ερυθρόλευκοι” παραδοσιακά δυσκολεύονται, οπότε και έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Επιλογή μας είναι το Μπάμπεργκ +3.5.

Το παίρνει η Ουνικάχα Μάλαγα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Κίμκι Μόσχας, όπου και έχουμε επιλέξει τη νίκη των γηπεδούχων, σε απόδοση 1.85. Στην τελευταία θέση της κατάταξης παραμένει η Μάλαγα, που παρότι καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες, δεν είναι ικανή να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Μετράει ρεκόρ 3-8 και “συγκατοικεί” με τις Αρμάνι, Εφές και Βαλένθια στην τελευταία θέση της κατάταξης. Τελευταία έχει βελτιωθεί, στην ACB μετρά δύο σερί νίκες, ενώ στην Euroleague μπορεί να έρχεται από διαδοχικές ήττες, ωστόσο τις περισσότερες από αυτές τις γνώρισε στις λεπτομέρειες. Η Κίμκι από την άλλη, δυσκολεύτηκε αρκετά να πάρει τη νίκη κόντρα σε Αρμάνι και Νίζνι, σε Euroleague και VTB League αντίστοιχα, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πάντα τα πράγματα στην έδρα μιας ισπανικής ομάδας είναι αρκετά δύσκολα. Η άνοδος της Μάλαγα είναι αυτή που μας οδηγεί στη νίκη της.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ