Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η συνέντευξη Ερντoγάν στον ΣΚΑΪ και ο ρόλος του παραγωγού του Survivor

Στα αποτελέσματα της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ενημερώνοντας σχετικά τα μέλη της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. Ο κ. Κοτζιάς υπεραμύνθηκε των χειρισμών της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη ημέρα στον ΣΚΑΪ.

«Αυτή η κυβέρνηση είναι περήφανη που συνολικά έχει αναβαθμίσει τη χώρα», τόνισε ο υπουργός ενώ απάντησε σε όσους άσκησαν κριτική λέγοντας «συμφωνήσαμε μαζί του να μην κάνει μεγάλη συγκέντρωση και με σημαίες. Δεν την έκανε. Συμφωνήσαμε μαζί του να μην κάνει ομιλίες. Πήρε το μεγάφωνο στο σχολείο και έκανε έναν χαιρετισμό. Το 2004 ο Ερντογάν έκανε τέσσερις ομιλίες που δεν είχαν συμφωνηθεί στη Θράκη. Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση τον έβαλε να εφαρμόσει το πρόγραμμα στη Θράκη, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη πριν από μερικά χρόνια που η Θράκη έγινε φύλλο και φτερό».

Ο κ. Κοτζιάς χρησιμοποιώντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» έκανε λόγο για «να ξέρουμε από που έρχεται η γραμμή για όσους μιλούν για φιάσκο».

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Ταγίπ Ερντογάν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ πριν την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας στην Αθήνα.

«Το μόνο πράγμα που άλλαξε ουσιαστικά από το πρόγραμμα στην επίσκεψη ήταν ότι ο Ερντογάν είχε συμφωνήσει να δώσει συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τελικά έδωσε στο ΣΚΑΪ. Πώς προέκυψε όμως η συνέντευξη εκεί ενώ ο ίδιος είχε συμφωνήσει για το ΑΠΕ; Όπως ο ίδιος ομολόγησε στη Θράκη στους δημοσιογράφους του και γράφτηκε στις τουρκικές εφημερίδες λέγοντας “φαίνεται έκανα λάθος. Με μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσής μου”. Και πώς τον μετέπεισε ο διευθυντής ενημέρωσής του; Είναι ένας Τούρκος παραγωγός που συνεργάζεται σε πολλές παραγωγές, όπως το Survivor», ανέφερε σχετικά ο υπουργός χωρίς να ονοματίσει αλλά να φωτογραφίσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί που είναι παραγωγός του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...