Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαυρίδης: Ο λόγος που ήθελε να κερδίσει το Nomads – Η απάντησή του στις δηλώσεις του Πίντζη (video)

Για τη συμφωνία που έκανε με τον Ant1 προκειμένου να συμμετέχει στο Nomads, αλλά και για το λόγο που ήθελε να κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής και tatoo artist, όπως είναι γνωστό, δέχτηκε να συμμετέχει στο Nomads με αντάλλαγμα την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, από τον Ant1. Για ποιο λόγο ήθελε να κερδίσει και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ;

«Έκανα μία συμφωνία να κάνουν μία ανακαίνιση στα εργαστήρια 600 τετραγωνικών, τα οποία είναι 22 ετών. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος μου. Ο δεύτερος στόχος ήταν, αν μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο, να έκανα κάτι με ξενώνες για τους γονείς, για να μένουν όταν έχουν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο» αποκάλυψε ο Μαυρίδης.

Τόνισε, επίσης, ότι το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αποχωρήσει οικειοθελώς, λόγω της συμφωνίας με τον Ant1.

«Νομίζω ψυχολογικά τα πέρασα τα όρια μου. Δεν μου ταίριαζε (το παιχνίδι), αλλά έπρεπε να το κάνω. Τήρησα τη συμφωνία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις δηλώσεις του Μάνου Πίντζη, ο οποίος σε συνέντευξή του έκανε λόγο για καραμπινάτη διπροσωπία του Μαυρίδη από την αρχή, είπε:

«Να’ ναι καλά ο Μάνος Πίντζης. Του εύχομαι καλά Χριστούγεννα με τα παιδάκια του και την οικογένειά του. Δέχομαι την άποψή του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Να είναι καλά ο άνθρωπος και όποιος άλλος παίκτης έχει ανάλογη άποψη, δεκτή… δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ χαίρομαι που με στήριξε το κοινό σε όλες τις ψηφοφορίες. Αυτό κρατάω πιο πολύ, την αγάπη του κοινού. Όλα τα άλλα είναι δεκτά…»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ