Το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ριάλιτι βρίσκεται στην τελική ευθεία και τα όρια έχουν στενέψει.

Οι παίκτες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φέρουν εις πέρας τις δύσκολες δοκιμασίες για να κερδίσουν την θέση τους στις Φιλιππίνες και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Σήμερα, με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, για το ποιον παίκτη έσωσε, και τον αγώνα μεταξύ των δυο μονομάχων που θα μείνουν. διαβάστε παρακάτω…

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Δήμητρα Φραντζή και ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς έπεσαν στο νερό πρώτοι και έχασαν συνεπώς στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και η Αποστολία Ζώη η οποία βγήκε υποψήφια από τους Νομάδες που την ψήφισαν.

Σήμερα λοιπόν ο Αρναούτογλου θα αποκαλύψει ποιον παίκτη έσωσε το κοινό και ποιοι θα μονομαχήσουν κι εγώ θα σας προδώσω το αποτέλεσμα μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr!

O παίκτης που φεύγει σήμερα από το παιχνίδι, το πρόσωπο που μαζεύει τα πράγματά του από τις Φιλιππίνες λίγο πριν τον τελικό είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ιδού οι αποδείξεις:


Βέβαια, εγώ προσωπικά κρατάω ακόμα μικρό καλάθι γιατί νομίζω πως ο Μαυρίδης θα είναι στον τελικό και ότι δεν είναι ακόμα ώρα του να φύγει και έχω υποψίες πως η Δήμητρα θα αφήσει τις Φιλιππίνες πάρα τα αποδεικτικά που θέλουν τον Γιώργο να χρησιμοποιεί το κινητό του… 
Βέβαια, σε λίγες ώρες όλα θα φανούν. Αναμένουμε…

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top