Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2 Ισοφάρισαν στο 97 οι γηπεδούχοι – Φωνάζουν οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, όμως στο 98′ (ο Νεοφυτιάδης είχε δείξει 4 λεπτά) ο Βουό ισοφάρισε σε 2-2 για την Λαμία!

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκαν και οι δυο ομάδες, με τον Τεννέ να επιλέγει τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Κουτρομάνο και τον Παντελιάδη για τα άκρα της άμυνας και τον Ασίγκμπα με τον Κουκόλη στο κέντρο της. Όμο και Μπλάζιτς ήταν στον άξονα, ο Βασιλαντωνόπουλος δεξιά, ο Πίτι αριστερά και ο Ακόστα πίσω από τον Βάντερσον.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Χάβος παρέταξε τον Τσέναμο στο τέρμα, τον Μαρινάκη στα δεξιά της άμυνας και τον Ρότσα αριστερά, με τον Μιχάι και τον Μόρα να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο. Μπεχαράνο και Πάουλο έπαιξαν μαζί στο κέντρο, ο Ντίας πήγε στα δεξιά, ο Ρότσα αριστερά και ο Μάζουρεκ στήριζε τον προωθημένο Μοράρ.

Οι συνθέσεις:
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (29’ Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Κουκόλης (42’ Βουό), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (62’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μαρινάκης, Μιχάι, Μόρας, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ντίας, Ρόσα (70’ Κλέσιο), Μάζουρεκ (75’ Τσοκάνης), Μοράρ (79’ Μαρκόβσκι)

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ