Τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς INSIDER
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9

Ο Γιουσούφ προειδοποιεί τον Σαρπ για τους κινδύνους που διατρέχει αν ερωτευθεί στην παρούσα φάση. Ο Σαρπ ενημερώνει τον Γιουσούφ για έναν σημαντικό επισκέπτη που περιμένει ο Τζελάλ. Αποφασίζουν να τοποθετήσουν κοριό στο γραφείο του Τζελάλ για να τον παρακολουθούν, όμως ο Μερτ το μαθαίνει και ενημερώνει τον Τζελάλ.
 Ο Σαρπ και η Μελέκ περνούν τη νύχτα μαζί. Το πρωί, έρχεται ο Τζελάλ με τους άντρες του και η Μελέκ κρύβεται. Ο Τζελάλ ζητά από τον Σαρπ να εργάζεται ως οδηγός της συζύγου και του παιδιού του. Καθώς ο Τζελάλ και οι άνδρες του ψάχνουν να βρουν αυτόν που τοποθέτησε τον κοριό στο γραφείο του, ο Σαρπ επιστρέφει στο δάσος για να βρει τη φωτογραφία που έχει χάσει.

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10

Ο Γιουσούφ ανησυχεί ότι η μυστική ταυτότητα του Σαρπ θα αποκαλυφθεί. Ο Σαρπ εξακολουθεί να ψάχνει τον μυστηριώδη επισκέπτη του Τζελάλ.
 Η κυρία Φουσούν μεταφέρεται στο νοσοκομείο, μετά από μια λιποθυμία και ο Σαρπ την επισκέπτεται μαζί με τη Μελέκ. Η κυρία Φουσούν και η Εϊλέμ αντιμετωπίζουν τη Μελέκ με καχυποψία.
 Ο Τζελάλ επισκέπτεται την παλιά του γειτονιά και βλέπει τον Μερτ στην πόρτα της κυρίας Φουσούν. Ανησυχεί ότι η σχέση του Μερτ με την κυρία Φουσούν και την Εϊλέμ τον αποσπούν από τις δουλειές που του έχει αναθέσει. Με ποιον τρόπο, όμως, θα αντιμετωπίσει η κυρία Φουσούν την παρουσία του Τζελάλ στη γειτονιά;

Δείτε video -αποσπάσματα ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
11-12  ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18-19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24-25-26 ΕΔΩ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top