Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής INSIDER που βλέπουμε στο MEGA
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 32-33-34-35-36
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 32-33-34 ΕΔΩ 35-36 ΕΔΩ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32

Ο Κοκκινοτρίχης κρύβεται και όλοι τον ψάχνουν. Πρώτος τον βρίσκει ο Σαρπ και ο Κοκκινοτρίχης τού προσφέρει χρήματα για να γλιτώσει. Όταν ο Σαρπ αρνείται, ο Κοκκινοτρίχης χτυπάει το ευαίσθητο σημείο του, υπόσχεται να του δώσει πληροφορίες για τον Ουμούτ και να τον οδηγήσει στον Νετζίπ. Ο Σαρπ, ενθουσιασμένος, μεταφέρει τα νέα στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ, από τη μεριά του, πανικοβάλλεται, αφού αυτός είναι ο υποτιθέμενος Νετζίπ αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα στον Σαρπ για να τον προειδοποιήσει να αποφύγει την παγίδα του Κοκκινοτρίχη. Ο Σαρπ πέφτει τελικά στην παγίδα, αλλά ο Μερτ, που τον ακολουθεί, θα εμφανιστεί εντελώς απροσδόκητα και θα τον βγάλει από το αδιέξοδο. Ο Κοκκινοτρίχης καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά είναι απένταρος. Η Εϊλέμ παίρνει και άλλο μήνυμα από τον Τζοσκούν και αμέσως ενημερώνει τον Μερτ.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33

Ο Μερτ και η Μελέκ συναντιούνται στο παλιό σπίτι όπου έμεναν όταν ήταν παιδιά και ο Τζοσκούν τούς βλέπει. Ο Μερτ, μετά από έρευνα, διαπιστώνει ότι ο Νετζίπ είναι νεκρός και ότι ο Κοκκινοτρίχης εξαπάτησε τον Σαρπ. Για χάρη της κυρίας Φουσούν αποφασίζει να ενημερώσει τον Σαρπ για το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του. Από την πλευρά του, ο Γιουσούφ πιστεύει ότι πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Μελέκ, για ασφάλεια, πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Τζελάλ. Ο Νταβούτ έχει αναλάβει τις μετακινήσεις του Μουσταφά και η Γεσίμ προτείνει να κάνει το ίδιο και με τη Μελέκ. Ο Νταβούτ δέχεται με χαρά ενώ η Μελέκ θυμώνει. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει διέξοδο από το παιχνίδι που ξεκίνησε με τον υποτιθέμενο Νετζίπ και κανονίζει νέα συνάντηση με τον Σαρπ. Ο Μερτ και η Εϊλέμ καταστρώνουν ένα σχέδιο για να βρουν τον Τζοσκούν.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

Ο Σαρπ πηγαίνει στη συνάντηση με τον Νετζίπ. Έχει καταλάβει ότι Νετζίπ και Γιουσούφ είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο διοικητής παραδέχεται τα πάντα και ο Σαρπ σταματά να τον εμπιστεύεται. Ο Μερτ έρχεται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζοσκούν και το σοκ είναι μεγάλο. Είναι τόσο οργισμένος που δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από την εκδίκηση. Όταν η κυρία Φουσούν λέει στον Σαρπ ότι ο Μερτ προσπαθεί να την βοηθήσει να μάθει για τον Ουμούτ, εκείνος θυμώνει γιατί η μητέρα του ελπίζει μάταια. Άνθρωπος του Τζοσκούν βλέπει την Εϊλέμ με τον Μερτ και καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο Χουσνού, παλιός φίλος του Τζελάλ, επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του για δουλειά που έμεινε στη μέση μετά από τον θάνατο του Ακίν. Νταβούτ και Σαρπ αναλαμβάνουν τις συνεννοήσεις. Ο Γιουσούφ, από τύχη, μαθαίνει για τις έρευνες του Μερτ για τον Ουμούτ και ενισχύεται η ελπίδα του ότι το παιδί ζει.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

Ο Γιουσούφ λέει στον Σαρπ τα νέα για τον Ουμούτ, προσπαθώντας να ανακτήσει και πάλι την εμπιστοσύνη του. Ο Τζοσκούν κρατά αιχμάλωτη την Εϊλέμ και την εκβιάζει για να συνεχίσει τις δημοσιεύσεις για τα παιδιά του δρόμου. Παρασύρει σε παγίδα και τον Μερτ και στόχος του είναι να ενοχοποιήσει τον Τζελάλ. Ο Κοκκινοτρίχης κανονίζει να διαφύγει στο εξωτερικό αλλά δεν προλαβαίνει, καθώς κάποιοι τον πιάνουν και τον οδηγούν στον Χουσνού και τον συνεργάτη του, τον Σινάν. Αυτοί του ζητούν να συνεργαστούν εναντίον του Τζελάλ. Η Εϊλέμ και ο Μερτ καταφέρνουν να ξεφύγουν από τα χέρια του Τζοσκούν και αυτή η περιπέτεια τούς φέρνει ακόμη πιο κοντά. Ο Τζελάλ ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Χουσνού, χωρίς να ξέρει την κρυφή του συμφωνία με τον Κοκκινοτρίχη. Ο Τζελάλ, η Γεσίμ, η Μελέκ, ο Σαρπ, ο Νταβούτ και ο Μουσταφά τρώνε όλοι μαζί και σκέφτονται τις τελευταίες περιπέτειες. Στο τέλος, αποφασίζουν να βγουν βόλτα στη νυχτερινή Πόλη.


 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36

Στη βόλτα, η «οικογένεια» του Τζελάλ έχει μια απροσδόκητη συνάντηση, που όμως δεν χαλάει την εύθυμη διάθεση. Στο μεταξύ, ο Κοκκινοτρίχης, ο Χουσνού και ο Σινάν βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και ενημερώνουν τον Γιοσούφ για τη συναλλαγή με τον Τζελάλ. Το ίδιο κάνει και ο Σαρπ και ο διοικητής ετοιμάζεται να κατατροπώσει τον Τζελάλ. Για άλλη μία φορά όμως, ο Τζελάλ βγαίνει καθαρός και ο Γιουσούφ την πατάει. Όταν ανακαλύπτει ποιος του έστησε το παιχνίδι, πέφτει από τα σύννεφα. Ο Μερτ λέει στη Μελέκ ότι ο Τζοσκούν είναι ζωντανός και εκείνη δεν μπορεί να το πιστέψει. Τα πράγματα θα είναι πλέον διαφορετικά και για τους δυο τους. Ο Μερτ αποφασίζει να τον κυνηγήσει με κάθε κόστος. Ο Τζοσκούν, τελικά, επικοινωνεί με τον Μερτ και του δίνει κάποιες πληροφορίες για την οικογένειά του. Ο Μερτ θέλει να μάθει περισσότερα, αλλά ο Τζοσκούν δεν πρόκειται να του πει τόσο εύκολα πού μπορεί να τη βρει.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 37-38-39-40-41 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια

11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
35-36 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top