Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής INSIDER που βλέπουμε στο MEGA
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31


ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29 ΕΔΩ 30-31 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27

 Σαρπ ενημερώνει τον Γιουσούφ ότι πίσω από τον θάνατο του Μεστάν κρύβεται ο Κοκκινοτρίχης που θέλει να πάρει τη θέση του Τζελάλ. Σαρπ και Γιουσούφ θέλουν να χαλάσουν τα σχέδια του Κοκκινοτρίχη και να ζήσει ο Τζελάλ, καθώς είναι ο μόνος που ξέρει για τον Ουμούτ. Από τη μεριά του, ο Κοκκινοτρίχης συνεχίζει το σχέδιό του. 'Εχει βάλει τον Βουράλ να παγιδεύσει με βόμβα το αυτοκίνητο του Τζελάλ, ενώ παράλληλα τον ενημερώνει ότι δραπέτευσε και κατηγορεί τον Σαρπ για την απαγωγή του ίδιου, του Νταβούτ και του Μινίκ. Το αυτοκίνητο του Τζελάλ τυλίγεται στις φλόγες και η είδηση του θανάτου του γίνεται γνωστή σε όλη τη γειτονιά. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μερτ για την τραγική είδηση και αυτός, πεπεισμένος ότι υπεύθυνος είναι ο Σαρπ τον βρίσκει και θέλει να τον σκοτώσει. Την τελευταία στιγμή κάνει πίσω καθώς δίπλα στον Σαρπ βρίσκεται η μητέρα του. 'Οταν αργότερα ακολουθεί τον Σαρπ, τον βλέπει να συναντιέται με κάποιον. Αυτό που θα αντικρύσει τον συγκλονίζει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Το σοκ του Μερτ είναι μεγάλο, όταν βλέπει τον Σαρπ να συναντά τον Τζελάλ. Ο Τζελάλ μαθαίνει από τον Σαρπ το παιχνίδι του Κοκκινοτρίχη και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πιστέψουν όλοι ότι είναι νεκρός. Ο Τζελάλ υποψιάζεται ότι πίσω από τον Κοκκινοτρίχη κρύβεται ο Ακίν Ισίκ. Ο Σελάμι ομολογεί στον Τζελάλ ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν σχέδιο του Κοκκινοτρίχη: ο θάνατος του Μεστάν, η απαγωγή του Νταβούτ και του Μινίκ και η παγίδευση του Σαρπ. Μετά απ' όλα αυτά, ο Σαρπ κερδίζει και πάλι την εμπιστοσύνη του Τζελάλ. Ο Κοκκινοτρίχης προσπαθεί να εδραιωθεί στη θέση του αφεντικού, αλλά ο κόσμος δεν πείθεται. Αντίθετα, ο Σαρπ, εκμεταλλευόμενος τη φήμη του ως δολοφόνου του Τζελάλ, αποκτά οπαδούς. Ο Κοκκινοτρίχης βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορεί να ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε πραγματικά τον Τζελάλ. Στο σπίτι, η οικογένεια του Τζελάλ πενθεί και η Μελέκ αισθάνεται απογοητευμένη που έδειξε εμπιστοσύνη στον Σαρπ. 'Οταν όμως, εμφανίζεται ο Τζελάλ και τους λέει την αλήθεια, η απογοήτευση της Μελέκ μετατρέπεται σε ευγνωμοσύνη.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29

Ο Τζελάλ παραμένει κρυμμένος, αφήνοντας τον Σαρπ να παρουσιάζεται ως το νέο αφεντικό, προκειμένου να παρασύρει σε παγίδα τον Ακίν Ισίκ και τον Κοκκινοτρίχη. Όταν ο Ακίν Ισίκ και ο Σαρπ συναντιούνται, ο Σαρπ του ζητά να συνεργαστούν. Ο Ακίν Ισίκ εντυπωσιάζεται με τον τρόπο που επηρεάζει τους άντρες του ο Σαρπ και πιστεύει ότι ο Τζελάλ ίσως να είναι ακόμα ζωντανός.

Ο Ακίν Ισίκ και ο Κοκκινοτρίχης θέλουν πλέον να βγάλουν από τη μέση τον Σαρπ και πηγαίνουν μαζί στο σημείο της συνάντησης. Στη συνάντηση όμως πηγαίνει και ο Γιουσούφ, επιθυμώντας να συλλάβει τον Τζελάλ και τον Ακίν Ισίκ επ’ αυτοφώρω.

Ο Ακίν Ισίκ λέει στον Κοκκινοτρίχη ότι ο Τζελάλ είναι ακόμα ζωντανός και στήνει παγίδα στον Τζελάλ. ΣΟ Κοκκινοτρίχης εμφανίζεται μαζί με τον Ακίν Ισίκ μπροστά στον Τζελάλ και του δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Θα καταφέρει να σωθεί ο Τζελάλ από τα χέρια του Ακίν Ισίκ και του Κοκκινοτρίχη


Επεισόδιο 30

Ο Τζελάλ με τη βοήθεια του Μερτ ξεφεύγει μέσα από τα χέρια του Κωστάντζα. Την ίδια ώρα ο Σαρπ συλλαμβάνεται για το φόνο του Μεστάν.

Στο Τμήμα οι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Σαρπ, ο οποίος λέει ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Μεστάν. Ο Νταβούτ στέλνει τον Σελάμι να παραδοθεί στην Αστυνομία και να ομολογήσει τη δολοφονία, λέγοντάς του ότι σε αντίθετη περίπτωση θα στεναχωρήσει την οικογένειά του. Ο Σέλαμι παραδίνεται και ο Σαρπ αφήνεται ελεύθερος.

Η κυρία Φουσούν πηγαίνει στο κεμπαπτζίδικο του Τζελάν για να αντιμετωπίσει τον Σαρπ, ο οποίος φημολογείται ότι σκότωσε τον Τζελάλ και πήρε τη θέση του. Εκπλήσσεται, όμως, όταν βλέπει εκεί τον Τζελάλ ζωντανό.

Ο Τζελάλ πυρπολεί το αυτοκίνητο του Ακίν Ισίκ, ενώ εκείνος βρίσκεται μέσα, χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα που του είχε πάρει η Γεσίμ ως δώρο. Ο Κοκκινοτρίχης καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά ο Νταβούτ τον ακολουθεί.

Επεισόδιο 31


Καθώς το ματωμένο πουκάμισο δεν οδήγησε τον Μερτ σε κάποιο πρόσωπο, σκέφτεται τώρα να χρησιμοποιήσει δείγμα της κυρίας Φουσούν για να βεβαιωθεί ότι το αίμα στο πουκάμισο είναι όντως του γιου. Για να το πετύχει αυτό ζητά βοήθεια από την Εϊλέμ.

Στο μεταξύ, ο Κοκκινοτρίχης προσπαθεί να βρει τρόπο να φύγει από τη χώρα και οργανώνει να φύγει κρυφά για τη Ρουμανία. Ξέρει ότι διακυβεύονται πολλά και κρύβεται για να γλυτώσει από την οργή του Τζελάλ.

O Τζοσκούν στέλνει στην Εϊλέμ ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα. Η Εϊλέμ πιστεύει ότι ο χρήστης του email απ’ όπου στάλθηκε το μήνυμα είναι νεκρός. Ο Τζοσκούν της λέει ότι έχει να της πει πολλά περισσότερα κι εκείνη στρέφεται για βοήθεια στον Μερτ.

Ο Τζελάλ ανακοινώνει σε όλους ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπακούν τον Σαρπ σε ό,τι λέει και του δίνει και τον έλεγχο των πάρκινγκ. Ο Νταβούτ ζηλεύει και λέει στον Σαρπ να μείνει μακριά από τη Μελέκ.

Ο Μερτ ζητά από την Εϊλεμ να απαντήσει στον Τζοσκούν ζητώντας του να συναντηθούν. Ξέρει ότι ο Τζοσκούν είναι το εισιτήριό του για το παρελθόν.


Τα επόμενα επεισόδια 32-33-34-35-36 ΕΔΩ
37-38-39-40-41 ΕΔΩ
42-43-44-45-46 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια

11-12 ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
27-28-29 ΕΔΩ
30-31 ΕΔΩ
32-33-34 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top