Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής INSIDER που βλέπουμε στο MEGA
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24-25-26

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22-23-24 ΕΔΩ 25-26 ΕΔΩ

Επεισόδιο 22

Ο Τζελάλ υποψιάζεται ότι κάποιος ενημερώνει τον Γιουσούφ για τις κινήσεις του και αναθέτει στον Μερτ να το ερευνήσει. Τις υποψίες του ενισχύει ο Μεστάν, που του λέει ότι από τότε που εμφανίστηκε ο Σαρπ στη ζωή τους, συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Με τη συναίνεση του Τζελάλ, ο Μεστάν στήνει παγίδα στον Σαρπ προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Ο Σαρπ προτείνει στη Μελέκ να μην συναντιούνται για λίγο καιρό, για να μην δίνουν δικαιώματα. Ο Τζελάλ ζητά από τον Μερτ να περνά χρόνο με την κυρία Φουσούν και την Εϊλέμ, μήπως και ανακαλύψει κάτι ενοχοποιητικό για τον Σαρπ. Η Γεσίμ, μετά από τον εκβιασμό της στη Μελέκ, τώρα προειδοποιεί και τον Σαρπ για τη σχέση του με τη Μελέκ. Ο Μερτ λέει στην κυρία Φουσούν ότι μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος για να μάθουν αν ο Ουμούτ είναι ακόμη ζωντανός.


Επεισόδιο 23

Ο Μεστάν βλέπει τον Σαρπ να συναντάει τον Γιουσούφ και τον καλεί στο κεμπαπτζίδικο για να του ζητήσει τον λόγο. Έρχονται στα χέρια και πάνω στον καυγά, κάποιος χτυπά τον Σαρπ από πίσω και χάνει τις αισθήσεις του. Αργότερα, συνέρχεται μέσα στο δάσος με ένα σημείωμα στην τσέπη του που γράφει «ΦΥΓΕ». Ο Μεστάν βρίσκεται κρεμασμένος και ο Τζελάλ ζητά από τους άντρες του να βρουν τον Σαρπ και να τον φέρουν μπροστά του. Το ίδιο ζητά και από τον Γιουσούφ. Ο Σαρπ πηγαίνει τους δικούς του σε ασφαλές μέρος για να μην τους βρει ο Τζελάλ. Ο Σαρπ ζητά από τον Γιουσούφ να προστατέψει την οικογένειά του, όσο εκείνος θα προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του και τον θάνατο του Μεστάν.


Επεισόδιο 24

Ο Τζελάλ, για να βρει τον Σαρπ, ζητά από τον Μερτ να επικοινωνήσει με την Εϊλέμ και να της εκμαιεύσει πού βρίσκονται. Στο μεταξύ, η κυρία Φουσούν δεν αισθάνεται καλά και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις το μαθαίνει ο Τζελάλ βάζει τον Νταβούτ να ψάξει τα νοσοκομεία για να βρει τις δύο γυναίκες. Ο Νταβούτ τις ανακαλύπτει και τις απαγάγει. Ο Σαρπ ζητά από τη Μελέκ να τον πιστέψει και να τον εμπιστευτεί. Ο Τζελάλ λέει στον Μερτ τις υποψίες του για τον Σαρπ, ότι είναι άνθρωπος του Γιουσούφ, αλλά και οι δύο είναι μπερδεμένοι με την όλη κατάσταση. Αν και οι άντρες του Τζελάλ παρακολουθούν τη Μελέκ, ο Σαρπ τούς ξεγελά και την συναντά. Ο Τζελάλ υπόσχεται στον Μερτ ότι δεν θα πειράξει τις δύο γυναίκες, αλλά θα τις χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα για να εμφανιστεί ο Σαρπ. Ο τελευταίος φτιάχνει ένα βίντεο για τη μητέρα του όπου της εξηγεί τα πάντα και πηγαίνει να συναντήσει τον Τζελάλ.

Επεισόδιο 25

Ο Τζελάλ και οι άντρες του απειλούν τον Σαρπ στη μέση του δρόμου. Ο Σαρπ όμως, ζητά να απελευθερωθούν η μητέρα του και η Εϊλέμ με αντάλλαγμα τη Μελέκ, την οποία έχει απαγάγει με τη σειρά του. Ο Τζελάλ είναι εξοργισμένος αλλά μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη είναι αναγκασμένος να συμφωνήσει. Ο Νταβούτ ακολουθεί τον Σαρπ, προκειμένου να βρει τη Μελέκ. Ο Σαρπ όμως, τον ξεγελά και είναι εκείνος που θα ανακαλύψει που κρατάνε την Εϊλέμ και την κυρία Φουσούν και τις ελευθερώνει. Ο Σαρπ κανονίζει το σημείο ανταλλαγής της Μελέκ με τις δύο γυναίκες. Στο ίδιο σημείο φτάνει και ο Μερτ για να σώσει τις δύο γυναίκες, αφού ο Τζελάλ πήρε πίσω την υπόσχεσή του να μην τις πειράξει. Ο Σαρπ, αφού πήρε πίσω σώες και αβλαβείς τη μητέρα του και την Εϊλέμ αφήνει τη Μελέκ να φύγει και να γυρίσει στον πατέρα της. Ο Τζελάλ θυμάται τη μέρα που σκότωσε τους γονείς της Μελέκ και έμαθε ότι η μικρή είναι πραγματική του κόρη.


Επεισόδιο 26

Ο Σαρπ πηγαίνει τη μητέρα του, την Εϊλέμ και τον Μπαρίς σε ασφαλές σπίτι και τους ζητά να μείνουν κρυμμένοι για λίγο καιρό. Ο Γιουσούφ επιπλήττει τον Μερτ που οδήγησε την ομάδα στο σημείο ανταλλαγής, χωρίς να τον ενημερώσει. Η Γεσίμ πιστεύει ότι η Μελέκ βοήθησε τον Σαρπ στην απαγωγή της και η Μελέκ προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο. Ο Τζελάλ ζητά από τον Νταβούτ να βγάλει επιτέλους τον Σαρπ από τη μέση. Ο Σαρπ προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος άφησε το σημείωμα στην τσέπη του με την προτροπή «ΦΥΓΕ». Καταλήγει στον Σελάμι, μπράβο του Κοκκινοτρίχη, και τον βασανίζει για να μάθει περισσότερα. Νταβούτ, Μινίκ και Κοκκινοτρίχης δέχονται «επισκέψεις» και καταλήγουν φυλακισμένοι και δεμένοι από άγνωστους άντρες. Κάποιος ενημερώνει τον Τζελάλ ότι μετά από αυτούς τους τρεις, είναι η δική του σειρά.


Επόμενα επεισόδια 27-28-29-30-31 ΕΔΩ
32-33-34-35-36 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10 ΕΔΩ
11-12  ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24 ΕΔΩ
25-26 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top