Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Freedom Tv» το web κανάλι της Ζωής

Θα είναι τίτλος τιμής για εμένα, αν συλληφθώ από το καθεστώς του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα της πατρίδας μου».

Η φράση αυτή ανήκει στη Ζ. Κωνσταντοπούλου και έχει ως βασικό αποδέκτη τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr. Ο τελευταίος μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν να πέτυχε με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις την πολιτική απαξίωσή της, επιστρατεύοντας τους ελεγχόμενους από τον ίδιο εσωτερικούς μηχανισμούς για να την εμφανίσουν ως «γραφική» έως και «ψυχασθενή», επειδή αντιστάθηκε ως πρόεδρος της Βουλής στην παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ στις ορέξεις των δανειστών με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου, ωστόσο, επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αυτήν τη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιστρέφει δυναμικά με έναν και μοναδικό σκοπό.

Να ανταποδώσει τον εξευτελισμό στον Α. Τσίπρα και να διασύρει ολοκληρωτικά όσους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο για να μην απολέσουν τα λούσα της εξουσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...