Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Έχασε το δεξί της άκρο λόγω ατυχήματος – Κάνει crossfit και ζει το όνειρό της

Η Krystal έχασε το δεξί της άκρο μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η προσωπική της ιστορία είναι ένα σπουδαίο μάθημα ζωής…

Η Krystal Cantu είναι μία καταξιωμένη αθλήτρια Crossfit του Τέξας. Το γεγονός ότι λόγω ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος, έχασε το δεξί της άκρο, δεν την έκανε να τα παρατήσει.

«Ήταν πολύ καλό αυτό που μου συνέβη. Μου έδωσε πολλά καλά… Αποτελώ έμπνευση για τόσους ανθρώπους και αυτό μου δίνει δύναμη!», δηλώνει η ίδια. Πριν μερικά χρόνια, αυτή και ο σύντροφός της, Daniel βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο όταν ένας άλλος οδηγός έχασε τον έλεγχο και ήρθε με εκτεταμένη ταχύτητα προς το μέρος τους. Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Krystal ήταν να της κόψουν το άκρο της από τον αγκώνα και κάτω.

«Έβλεπα το χέρι του και θυμάμαι να σκέφτομαι ότι είναι πολύ χάλια. Όταν ο γιατρός μου μού είπε ότι πρέπει να το κόψουμε, δεν ήξερε τι να κάνω. Του είπα να κάνει ότι μπορεί για να με σώσει. Δεν περνά μέρα που να μη σκέφτομαι όσα μου συνέβησαν», εξομολογείται στην κάμερα του Barcroft Tv.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, όμως δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει το όνειρό της. Έτσι, συνέχισε να αθλείται και να κάνει crossfit. «Οι δυνάμεις μου μετά το ατύχημα αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Είναι απίστευτο! Μπορώ να σηκώσω διπλά από ό,τι μπορούσα πριν το ατύχημα!», αναφέρει η Krystal.

Η νεαρή αθλήτρια δηλώνει ότι νιώθει σαν να έχει υπερδυνάμεις και σίγουρα είναι μια ηρωίδα…

Δείτε το βίντεο:


newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 123-124 Επεισόδιο 123 Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο...