Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Συλλαμβάνουν τον Ορφέα!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Στο «Τατουάζ» μετά γεγονότα που συνέβησαν με την Ελένη, ο Oρφέας καταλαβαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά τουλάχιστον μπροστά στη γυναίκα του. Ωστόσο, η Ελένη αρχίζει να μην πείθεται και να είναι περισσότερο υποψιασμένη απέναντί του, αλλά εκείνος πέρα από κάθε λογική συνεχίζει το «έργο» του! Η αστυνομία εντείνει τις έρευνες και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα του βάλει χειροπέδες. Για ποιο λόγο όμως;

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…
Πολλά πράγματα δεν αρέσουν στην Ελένη και αρχίζει λίγο να το ψάχνει, καθώς είναι σίγουρη πια ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άντρα της και πεπεισμένη ότι έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία είναι σε θέση να αναγνωρίζει λόγω της ιδιότητάς της.
 Στο μεταξύ, η Τατιάνα ζητάει τη βοήθεια του Σάκη για να βγάλει άκρη με το δολοφόνο. Ηδη έχει κάποια στοιχεία και ενισχύει περισσότερο τις έρευνές της για τον εντοπισμό του αποκαλούμενου «Γενάρη», ενώ ο Σάκης της δίνει επιπλέον στοιχεία που έχει βρει κι αυτός, από τις δικές του έρευνες.  
Διαβάστε παρακάτω…
Η Ελένη βλέπει τον Ορφέα ανήσυχο και προσπαθεί να τον πλησιάσει: «Τι έχεις; Φαίνεσαι κάπως σήμερα…», του λέει, αλλά εκείνος ξαναβρίσκει μια δικαιολογία: «Τίποτα αγάπη μου, κουρασμένος είμαι», την καθησυχάζει αγκαλιάζοντάς την, όμως και οι δύο έχουν «άλλο» βλέμμα. 
Ο Ορφέας πίσω από την πλάτη γυρίζει το μάτι του και της Ελένης η ματιά σκοτεινιάζει πίσω από τη δική του πλάτη. Χωρίς να φαντάζεται ο Ορφέας ότι η Ελένη έχει χάσει την εμπιστοσύνη της, συνεχίζει να της μιλάει για την Αννα και για το πόσο απαράδεκτη είναι.
 Η Ελένη, από την άλλη, καταλαβαίνει ότι η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη. Φυσικά ο Ορφέας γνωρίζει ότι η Αννα είναι στην Ελλάδα και ότι βρίσκεται στα Μετέωρα, εκεί όπου είναι και ο Αλέξανδρος. Αυτό και μόνο είναι ικανό να τον τρελάνει. Ετσι αποφασίζει για μια ακόμα φορά ότι αυτή η γυναίκα είναι ό,τι χειρότερο: «Δεν της αξίζει να ζει», μονολογεί και το μένος του απέναντί της δυναμώνει. Το μόνο που σκέφτεται συνέχεια είναι το πώς θα τη βγάλει από τη μέση κι αυτή τη φορά δεν θέλει να κάνει κανένα λάθος, ούτε να βρεθεί κάτι που θα τον σταματήσει.
 Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ετσι, έξαλλος ο Ορφέας με την Αννα, τη βάζει ξανά στο στόχαστρο, ενώ η Ελένη ανήσυχη για τη συμπεριφορά του, τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο και τον προειδοποιεί: «Αλέξανδρε, σε παρακαλώ πολύ θέλω να προσέχεις», του λέει η κοπέλα έντρομη. 
Στο μεταξύ, μέχρι να φτάσει ο Ορφέας στη στιγμή όπου θα μπορέσει να σκοτώσει την Αννα, εντοπίζει μια άλλη κοπέλα, την οποία αρχίζει να στοχοποιεί, ξεκινώντας ένα ακόμη «κυνήγι». Την ίδια στιγμή, όμως, η αστυνομία εισβάλει στο γραφείο του Ορφέα. 
Εκείνος μόλις τους βλέπει παγώνει. «Τι θέλετε, συμβαίνει κάτι;», ρωτάει, αλλά το μόνο που ακούει από αυτούς είναι: «Συλλαμβάνεσαι»! Για ποιο λόγο όμως συλλαμβάνεται ο δολοφόνος; Για τις δολοφονίες των γυναικών ή για κάτι άλλο; Μήπως για κάτι που ο Ορφέας είχε κάνει πολύ παλιά; Η ανατροπή είναι μεγάλη και οι χειροπέδες που θα μπουν στα χέρια του θα είναι για λίγο, γιατί η αστυνομία ακόμη δεν έχει φτάσει στα ίχνη του και δεν τον πιάνει για να τον βάλει μέσα ισόβια…


ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Πότε και πως ανακαλύπτουν το δολοφόνο!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Άλεξ και Άννα ξανά μαζί!

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024 Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες...