Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ: Η Εϊλιούλ ζει! Το σχέδιο που έχει οργανώσει μαζί με την αστυνομία!

Προκειμένου η Εϊλιούλ να σωθεί από τον Κεμάλ, προτιμάει να αυτοκτονήσει. Σώζεται όμως, αλλά την αλήθεια την ξέρει μόνο ο Τοπράκ και η αστυνομία. Ολοι οι υπόλοιποι θρηνούν τον -υποτιθέμενο- χαμό της κοπέλας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
 Διαβάστε παρακάτω…
Ο Κεμάλ πάει την Εϊλιούλ και την Καντέρ στο αυτοκίνητο και απελευθερώνουν την Μπουρσά. Η μικρή τρέχει να σωθεί, ενώ η Εϊλιούλ αναγκάζεται να δέσει και να κλείσει στο πορτμπαγκάζ την Καντέρ, ενώ ο Κεμάλ οδηγεί όλο το βράδυ προς άγνωστη κατεύθυνση. Την ίδια ώρα η Φεριντέ με τα κορίτσια, αφού αντιλαμβάνονται την απουσία των δύο κοριτσιών, πάνε στην αστυνομία για να δηλώσουν την εξαφάνιση. Το επόμενο πρωί ένας κυνηγός βρίσκει την Μπουρσά και την πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου δηλώνει: «Ο Κεμάλ έχει απαγάγει την αδελφή μου! Είναι πολύ κακός άνθρωπος». Εκεί φτάνει και η Φεριντέ με τον Τοπράκ και όλοι αγωνιούν να βρεθούν τα κορίτσια. Αργότερα η Μπουρσά θα αναγνωρίσει τους νέους γείτονες σαν συνεργάτες του Κεμάλ και το ζευγάρι θα συλληφθεί. 
Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, η Σονγκιούλ με τον Γκιουνέι δεν έχουν ούτε λεφτά αλλά ούτε και φαγητό. Οταν εκείνος ζητάει βοήθεια από τη μητέρα του, η Σελίν τον διώχνει. Η Εϊλιούλ χτυπάει τον Κεμάλ κι αυτός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η κοπέλα βρίσκει ευκαιρία να απελευθερώσει την Καντέρ και τη διώχνει για να φέρει βοήθεια. Ο Κεμάλ κυνηγάει την Εϊλιούλ, όταν η κοπέλα φτάνει στην άκρη του γκρεμού. Μην έχοντας άλλη λύση, προτιμάει να αυτοκτονήσει λέγοντας: «Δεν θα με αγγίξεις ποτέ» και πηδάει στο κενό. Η αστυνομία φτάνει στο σημείο και μεταφέρει την κοπέλα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η Σελίν πιστεύοντας πως ο Γκιουνέι την έκλεψε του κάνει μήνυση, παρόλο που εκείνος υποστηρίζει πως δεν έκανε τίποτα. Στο τμήμα ο ένοχος συλλαμβάνεται και εκείνη νιώθει άσχημα: «Συγγνώμη, έκανα λάθος», απολογείται, αλλά εκείνος την αγνοεί και φεύγει.
 Διαβάστε παρακάτω…
Στο νοσοκομείο όλοι θα ζήσουν άσχημες στιγμές όταν ο γιατρός θα τους ανακοινώσει: «Δυστυχώς, η Εϊλιούλ δεν άντεξε». Η κηδεία της κοπέλας πραγματοποιείται χωρίς κανείς να δώσει το «παρών» με την δικαιολογία πως έπρεπε να τελειώσει γρήγορα. Στο σχολείο η Αλέινα κοροϊδεύει την Ντεφνέ, αλλά η Ναζάν την αναγκάζει να ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλα τα παιδιά. Στο μεταξύ, τα κορίτσια ανακαλύπτουν πως ένα κορίτσι από το ορφανοτροφείο, η Σενέμ, συνεργαζόταν με τον Κεμάλ και έτσι βάζουν ένα σχέδιο σε εφαρμογή προκειμένου να τον σκοτώσουν. Η Σονγκιούλ ζητάει βοήθεια από τη Σελίν: «Αν θέλεις να χωρίσω με τον Γκιουνέι, φέρε μου ένα αυτοκίνητο και ένα όπλο». Η Σελίν δέχεται και η Σονγκιούλ κάνει πως έχει βρει άλλο αγόρι και ο Γκιουνέι επιστρέφει στο σπίτι του. Η Ναζάν κρυφακούει τη συζήτηση των παιδιών και αναλαμβάνει δράση. Ο Κεμάλ δίνει ραντεβού με τη Σενέμ ώστε να του δώσει τον Μετίν και να πάρει εκείνη χρήματα. Η Ναζάν ρίχνει υπνωτικό στον Σερκάν κι αυτός της λέει: «Αν δεν πάω θα με σκοτώσει». Εκείνη αναγκάζεται να πάει στη θέση του. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ο Κεμάλ καταλαβαίνει την παγίδα που του έστησαν και παγιδεύει τα κορίτσια σε μια αποθήκη έχοντας ανοίξει το υγραέριο. Η Ναζάν τις σώζει την τελευταία στιγμή. Την ίδια ώρα, ο Τοπράκ συναντάει τη ζωντανή Εϊλιούλ! Ο θάνατός της ήταν κόλπο με την αστυνομία για να μπορέσουν να πιάσουν τον Κεμάλ! Η Φεριντέ μαθαίνει το σχέδιο των κοριτσιών και τις επιπλήττει, ενώ στη ζωή του Γκιουνέι μπαίνει μια παλιά του φίλη, η Αϊτσέ. Ο Τοπράκ πάει στο πάρκο για να συναντήσει η Εϊλιούλ κρυφά τον Μετίν, αλλά δεν γνωρίζουν πως ο Κεμάλ είναι εκεί και βλέπει την αλήθεια. Η Σονγκιούλ παίρνει στα χέρια της την αίτηση διαζυγίου, ενώ μαθαίνει πως ο Γκιουνέι φεύγει για την Αμερική. Στα χέρια των κοριτσιών φτάνει ένα γράμμα που γράφει ότι η Εϊλιούλ ζει και πως ο Τοπράκ το ξέρει. Εκείνες πάνε σπίτι του, αλλά αυτός το αρνείται. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ωστόσο, η Μπουρσά τον ακούει που μιλάει με την αδελφή της στο τηλέφωνο: «Πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να τον πιάσουμε για να μπορέσεις να εμφανιστείς ξανά». Η Ζεχρά λέει την αλήθεια στον Γκιουνέι και εκείνος τρέχει κοντά στη Σονγκιούλ. Ενα αυτοκίνητο χτυπάει την Μπουρσά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. 
Η Εϊλιούλ θέλει να τη δει, αλλά η αστυνομία δεν της το επιτρέπει… Εκείνη βρίσκει έναν τρόπο, αλλά θα τη βάλει ξανά σε κίνδυνο.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ