Καλεσμένη στο «Ο,τι Thess» ήταν η Εύα Καϊλή και μαζί με τον δημοσιογράφο, Θεολόγο Ηλιού πήγαν στην γειτονιά που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα που έγινε με την δήλωση «κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου», απάντησε: «Έγινε αυτό που είπα, απλά νομίζω τους ενόχλησε που δεν διευκρίνισα αν ήταν εξ αγχιστείας, ο πρώτος παππούς. Προσπαθώ να καταλάβω, γιατί μπορεί να πιστέψει κάνεις, πως δεν είναι έτσι όπως τα είπα. Αυτό που ήθελα να αναδείξω με την ιστορία αυτή, είναι ότι σε κάθε οικογένεια – γιατί από την πλευρά του πατέρα μου είχαμε και κομουνιστές – υπήρχαν συγκρούσεις. Ήταν μια χώρα βαθιά διχασμένη και οι οικογένειες μας τα ξεπέρασαν και ήταν μαζί», ενώ αν την ενόχλησαν τα σχόλια πολιτικών για το θέμα, αναφέρει: «Ειδικά από αυτούς που ακούστηκαν, που νομίζω ότι δεν έχουν ανοίξει και κανένα βιβλίο, δεν με ενόχλησαν. Με ενοχλεί ότι υπάρχει μια ομερτά για κάποια θέματα στην χώρα μας ή ότι αν τα γεγονότα δεν μας βολεύουν, είναι τόσο χειρότερο για τα γεγονότα».

Την ερώτηση αν συμπαθεί κάποιο πολιτικό της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την θεώρησε δύσκολη, καθώς απάντησε: «Δεν μου έχει κερδίσει κανένας την συμπάθεια από την κυβέρνηση. Έχει κάποιους ανθρώπους που μπορούσα ίσως να πω κάποια κουβέντα παραπάνω, αλλά πάρα πολύ δύσκολο». Ενώ, για την χρόνια σύγκριση με την Έλενα Ράπτη, που έκαναν πολλοί, μέσα σε άλλα λέει: «Αυτή η σύγκριση θεωρώ ότι αδικούσε και τις δυο. Είχαμε διαφορετικές πορείες και το μόνο κοινό ήταν ότι ήμασταν νέες κοπέλες στην πολιτική. Θεωρώ ότι αυτή η διαφορά φάνηκε στην πορεία».

Επίσης η Ευρωβουλευτής, μίλησε για το αν δέχεται «καμάκι» από άντρες στον δρόμο. «Όταν δεν με καταλαβαίνουν ναι. Όταν με καταλαβαίνουν όχι. Νομίζω αυτό λίγο μπερδεύει (όταν αναγνωρίζουν ποια είμαι), γιατί έχεις μια εικόνα για κάποιον από πριν και αυτό δεν σε αφήνει να είσαι αυθόρμητος.seleo.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top