Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Το κτήνος η Μαργκώ θέλει να σκοτώσει την Αμαλία!

Στο «Τατουάζ» όσο η Αμαλία αναρρώνει, η θέση της Μαργκώ γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Η αγωνία της είναι μεγάλη μήπως η Αμαλία θυμηθεί όχι μόνο όσα σχετίζονταν με το ατύχημά της, αλλά και άλλα πολλά πράγματα τα οποία η Αμαλία είχε ανακαλύψει και στη συνέχεια αποκάλυψε στο σύζυγο της Μαργκώ, τον Τσαρλς.

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
Διαβάστε παρακάτω…
Η Αμαλία αργά αλλά σταθερά αρχίζει και θυμάται πρόσωπα και γεγονότα, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό της ποια είναι αυτά και πώς σχετίζονται μεταξύ τους. Παράλληλα, η Μαργκώ έχει χάσει την πρόσβασή της στο σπίτι της Αμαλίας και όπως είδαμε πριν λίγες μέρες ανέλαβε η ίδια δράση. Την επισκέφθηκε κι αφού έριξε το δηλητήριό της για τον Θεοχάρη και τη σχέση του με τη Βέρα, αυτό που ήθελε ήταν να δει τις αντιδράσεις της Αμαλίας και αν είναι σε θέση να καταλάβει και φυσικά να μιλήσει. 
Διαβάστε παρακάτω…
Την ίδια στιγμή, όμως, η Μαργκώ βολιδοσκόπησε και την κατάσταση μέσα στο σπίτι, ώστε να δει ποιος είναι πιο κοντά στην Αμαλία, καθώς η επαφή της με την Εμιλυ έχει διακοπεί εδώ και καιρό και η Εμιλυ στηρίζει πλέον με όλες της τις δυνάμεις την Αμαλία και το περιβάλλον της. Η Μαργκώ αρχικά γνωρίζει την Αντρια, την οικονόμου του σπιτιού, όμως δεν της ανοίγεται. Ετσι κι αλλιώς πάντα ήταν πολύ προσεκτική στις κινήσεις της. Θέλει πρώτα να μάθει για την κοπέλα, μετά να βρει το τρωτό της σημείο, διότι κατά τη Μαργκώ Νίβεν όλοι έχουν αδύνατα σημεία, και αργότερα να την προσεγγίσει έχοντας έτοιμη την πρότασή της και τα ανταλλάγματα. Μέχρι τότε όμως βρίσκεται σε στάση αναμονής, παρότι ο Ρίτσαρντ, πιο υποψιασμένος και ίσως φοβισμένος, την προτρέπει να τελειώνουν οριστικά μαζί της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι έχει συμβεί όμως στο παρελθόν; Γιατί η Αμαλία είναι τόσο επικίνδυνη; Η ιστορία είναι μεγάλη, δύσκολη και εμπλέκονται σ’ αυτή κι άλλα πρόσωπα, όπως η πρώτη γυναίκα του Τσαρλς, η Αθηνά Στεργίου, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος στην εταιρεία και φίλη της Αμαλίας. Οπως ήδη ξέρουμε, η γυναίκα αυτή, η οποία κάνει την εμφάνισή της στη μνήμη της Αμαλίας, δεν ζει πια. Τη δολοφόνησαν στο σπίτι της στην Ελλάδα κάποιοι που μπήκαν να κλέψουν. Είναι όμως έτσι; Οχι, γιατί μπορεί να δολοφονήθηκε από άγνωστους, μόνο που αυτοί οι «άγνωστοι» εκτελούσαν εντολές της Μαργκώ Νίβεν, της γυναίκας που τη χώρισε από τον άντρα της και που έγινε το «μεγάλο αφεντικό» στην εταιρεία της. Η Αμαλία ήξερε τα πάντα για την Αθηνά, καθώς της είχε μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια για το πώς η Μαργκώ κατάφερε να της πάρει τον άντρα και να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρεία και κυρίως βρόμικες δουλειές πίσω από την πλάτη του.

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ