Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Πότε και πως ανακαλύπτουν το δολοφόνο!

Στο «Τατουάζ» ο Ορφέας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να σκοτώνει. Κάθε φορά το κάνει ακόμα και πιο επικίνδυνο γι’ αυτόν. Την ίδια στιγμή η αστυνομία μαζεύει στοιχεία και έχει ήδη δημιουργήσει ένα προφίλ, το οποίο θα γίνει ακόμα πιο σαφές μετά από δύο ακόμα φόνους που θα κάνει. Στο μεταξύ ο Ορφέας προκαλεί τη μοίρα του. Είναι σαν να τους λέει «εδώ είμαι, πιάστε με». Το ρισκάρει. Τους δίνει ακόμα και στοιχεία που μπορεί να τον πιάσουν ανά πάσα στιγμή. Τι θέλει να καταφέρει; Μήπως απλά θέλει τη λύτρωση από τους δαίμονές του, με όποιο κόστος;

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Η σύλληψη του Ορφέα αναμένεται να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν και με αυτή θα προχωρήσουν στο β’ κύκλο με μια σειρά άλλων εξελίξεων. Το πώς θα γίνει και πώς θα τον ανακαλύψουν; Αυτό δεν είναι καθόλου αναμενόμενο, αφού σημαντικό ρόλο θα παίξει ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά… Οταν το φως του έρωτα νικάει το σκοτάδι της αρρώστιας και του εγκλήματος… Ορφέας και Ελένη ζουν τον απόλυτο έρωτα μέσα σε έναν ευτυχισμένο γάμο γεμάτο ισχυρές αναταράξεις. Ναι, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η ανιδιοτελής αγάπη θα τους κρατήσει ζωντανούς και θα τους προστατέψει από τα αδιέξοδα παιχνίδια της μοίρας. Η Ελένη, παθιασμένη με την επιστήμη της ψυχής, σύντομα θα ανακαλύψει το μυστικό που στοιχειώνει το σπιτικό της. Οσο τέλεια κι αν προετοιμάζει κάθε του έγκλημα ο Ορφέας, όσο κι αν καθαρίζει επιμελώς τα σύνεργα του εγκλήματος, μια λεπτομέρεια είναι αρκετή για να τον προδώσει και να φανερώσει το αληθινό πρόσωπό του στην εκλεκτή της καρδιάς του. Μια στιγμή είναι αρκετή για να μετατρέψει την ευτυχία σε δυστυχία. Μια απροσεξία είναι ικανή να φέρει τον όλεθρο. 
Διαβάστε παρακάτω….

Ο Ορφέας επιστρέφει στο σπίτι μετά από ένα ακόμη έγκλημα. Οπως πάντα, έχει φροντίσει να εξαφανίσει όλα τα ίχνη. Ολα; Ετσι τουλάχιστον νομίζει. Ενα ρούχο θα τον αφήσει έκθετο. Ενας λεκές θα κινήσει υποψίες. Και τότε θα αρχίσουν όλα. Οι δικαιολογίες δεν θα είναι πια πειστικές, τα άλλοθι θα παρουσιάζουν κενά, τα μισόλογα κι ο εκνευρισμός θα οδηγήσουν σε νέα ψέματα. Ο μικρός λεκές θα οδηγήσει την Ελένη σε πράξεις που ποτέ δεν τόλμησε ούτε για αστείο να σκεφτεί. Αναστολές δεν υπάρχουν πια… Θα ψάξει τα προσωπικά αντικείμενα του Ορφέα και κρυφά από όλους θα ανακαλύψει το αληθινό του πρόσωπο. Εκείνο του κατά συρροή δολοφόνου. Τα μάτια της θα αντικρίσουν σκηνές φρίκης. Οχι, δεν είναι αυτός ο άνδρας που αγάπησε… Ολος ο κόσμος θα καταρρεύσει γύρω της και δύο δρόμοι θα ορθωθούν μπροστά της. Να τον καταδώσει στην αστυνομία; Να κρατήσει μυστικό όσα έμαθε; Η επιστήμονας και η γυναίκα θα παλέψουν μέσα της. Η λογική θα αντιταχθεί στο συναίσθημα. Η καρδιά θα νικήσει.

Διαβάστε παρακάτω…

Η Ελένη θα βοηθήσει τον Ορφέα να γιατρευθεί. Η ψυχολόγος και η σύζυγος θα χτίσουν έναν προστατευτικό κλοιό γύρω του. Ομως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον… Και ο Ορφέας προκαλεί ο ίδιος τη μοίρα του. Στήνει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω του και αψηφά τον κίνδυνο. Οδηγείται σταδιακά στην αυτοκαταστροφή και η Ελένη αδυνατεί να τον σώσει από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Ορφέας δίνει πληροφορίες στους αστυνομικούς για τις κινήσεις του. Στο τέλος, ο ίδιος προκαλεί τη σύλληψή του στήνοντας ένα οδυνηρό παιχνίδι στον εαυτό του. Στο παραλήρημα της τρέλας, δεν αναγνωρίζει πια το σωστό από το λάθος, το καλό από το κακό, το δίκαιο από το άδικο. Παίζει λοιπόν ένα παιχνίδι χωρίς παίκτη και αντίπαλο. Γιατί και στους δύο ρόλους βρίσκεται ο ίδιος. Θύτης και Θύμα είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο Ορφέας εναντίον του Ορφέα. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ετσι, στέλνει σε ηλεκτρονικό μήνυμα το μέρος που θα δοθεί το επόμενο ραντεβού θανάτου και αφήνεται ατάραχος να του περάσουν τις χειροπέδες. Η στιγμή της σύλληψης είναι αποκαλυπτική. Ενας Ορφέας έρμαιο των παθών, συρρικνωμένος, άβουλος, δυστυχής, ένα πληγωμένο ζώο με ανοιχτά τα τραύματα, ένα τρομαγμένο παιδί χαμένο στα σκοτάδια των νοσηρών του αναμνήσεων, ένα πλάσμα ανυπεράσπιστο κι εγκλωβισμένο σε ένα εφιαλτικό παρελθόν που δεν λέει να αφανιστεί. Η Ελένη θα υποστεί ισχυρό κλονισμό, όμως θα παραμείνει στο πλευρό του. Θα δώσει μάχη για να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Αγώνας και αγωνία χωρίς έλεος… Υπάρχει όμως μεγαλύτερη δύναμη από τον έρωτα; Αυτήν θα επικαλεστεί η Ελένη και δεν θα αφήσει στιγμή το χέρι του Ορφέα. Ο έρωτας θα νικήσει.

Διαβάστε ακόμη ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Άλεξ και Άννα ξανά μαζί!

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...