Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Άλεξ και Άννα σε θανάσιμο κίνδυνο!

Στο «Τατουάζ» μετά την τελευταία ερωτική νύχτα, μια νέα, πιο αισιόδοξη σελίδα ανοίγει για την Αννα και τον Αλεξ. Μάλιστα ο τελευταίος πετάει από τη χαρά του όταν η Αννα τού τηλεφωνεί και του λέει ότι δεν έχει πάψει να τον αγαπάει. Και οι δύο βλέπουν πλέον ένα φως στο τούνελ, που μπορεί να τους οδηγήσει ξανά στην απόλυτη ευτυχία, όμως, όπως θα δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτό το φως θα σβήσει και πάλι και ο φόβος θα πάρει τη θέση του…

Από τη Μαρία Μεταξητινού
Διαβάστε παρακάτω…
Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Αννα τηλεφωνεί στον Αλεξ ξανά και παραδέχεται ότι τον αγαπάει, με ένα αλλά.. «Σ’ αγαπάω, συνεχίζω να σ’ αγαπάω, πότε δεν σταμάτησα να σ’ αγαπάω, όμως πλέον δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ. 
Φοβάμαι να αφήσω τα αισθήματά μου. Με πλήγωσες και το ξέρεις και κυρίως έχω χάσει την εμπιστοσύνη που σου είχα, Αλεξ», του λέει η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια και ο Αλεξ προσπαθεί να την πείσει ότι κι αυτός την αγαπάει και ότι αναγκάστηκε να συμπεριφερθεί έτσι και ακόμα ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να της αποδείξει τα πάντα! 
Διαβάστε παρακάτω…
Την ίδια στιγμή, η Νικόλ βλέπει τη φίλη της να υποφέρει και της λέει ότι την καταλαβαίνει αλλά πρέπει να μείνει μακριά του: «Αννα, θα πληγωθείς ξανά. Σταμάτα τις επαφές μαζί του. Καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι, αλλά πάλεψέ το, μην αφήνεσαι ξανά», την παροτρύνει, αλλά η Αννα αυτή τη φορά δείχνει να μην μπορεί να συγκρατήσει τα αισθήματά της. Ετσι η Νικόλ αναλαμβάνει δράση και παίρνει μια πρωτοβουλία εν αγνοία της Αννας. Η Αννα είναι με τη Νικόλ και όταν η Αννα απομακρύνεται για λίγο, χτυπάει το κινητό της και η Νικόλ βλέπει ότι είναι ο Αλεξ. Ετσι βρίσκει την ευκαιρία και απαντά αυτή στο κινητό της, λέγοντας στον Αλέξανδρο ότι έχει εντολή από τη φίλη της να μην την ενοχλήσει ξανά! «Ελα Αλεξ, η Νικόλ είμαι, η Αννα μου είπε να το σηκώσω εγώ και σε παρακαλεί να μην την ξαναενοχλήσεις», του λέει και ο Αλέξανδρος μένει άναυδος, αλλά αποφασισμένος να μην το βάλει κάτω. 
Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος έχει να αντιμετωπίσει και την εμμονή της Εύας μαζί του, η οποία δεν τον αφήνει ήσυχο. Ο ίδιος αγανακτισμένος συνεχώς την αποφεύγει, μέχρι που φτάνει στο σημείο να της πει ότι δεν αντέχει άλλο και ότι έχει γίνει πολύ φορτική: «Τι δεν καταλαβαίνεις, ρε Εύα; Δεν θέλω να είμαι μαζί σου, δεν μου βγαίνει, πώς το λένε! Μην επιμένεις», της λέει. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κι ενώ με αυτή την εξήγηση που έκανε ο Αλέξανδρος πίστεψε ότι θα ησυχάσει από αυτό το βάσανο, τα αποτελέσματα είναι τελείως αρνητικά, καθώς η Εύα, πικαρισμένη από την απόρριψη του Αλέξανδρου, ορκίζεται να τον εκδικηθεί: «Ετσι λοιπόν, κύριε Μελά; Δεν με ξέρεις καλά, τώρα θα με μάθεις! Αυτό δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι. Θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή που τόλμησες να μου συμπεριφερθείς έτσι», μονολογεί με μίσος και παίρνει αποφάσεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή του Αλέξανδρου αλλά και της Αννας.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος δεν σταματάει τον αγώνα να αποδείξει στην Αννα ότι όλα όσα της είχε κάνει και της είχε πει ήταν εξαιτίας του εκβιασμού και τελικά φαίνεται ότι το καταφέρνει, καθώς η Αννα δείχνει ότι αρχίζει να τον πιστεύει, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες του για να είναι και πάλι μαζί όπως πρώτα. Και πραγματικά έτσι γίνεται. Η Αννα πείθεται για την ειλικρίνειά του και το ζευγάρι κάνει μια νέα αρχή, γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον τους. 

Για μια ακόμα φορά η Αννα και ο Αλέξανδρος ζουν ξανά τον έρωτά τους, αλλά το ζητούμενο δεν είναι μόνο αυτό. Θέλουν να ζήσουν όμορφα και με το τοπίο ξεκάθαρο δίπλα τους, χωρίς υπόνοιες, χωρίς σκοτεινά σημεία.
 Γι’ αυτό ταυτόχρονα ο Αλέξανδρος καταστρώνει ένα σχέδιο για να αποκαλύψει ποιοι τον εκβιάζουν με την κόρη του.
 Διαβάστε παρακάτω…
Ομως ενώ όλα δείχνουν να παίρνουν έναν καλό δρόμο, μια νέα απειλή «ανατέλλει» για τον Αλέξανδρο και την Αννα στο πρόσωπο της Εύας.
 Μια θανάσιμη απειλή, καθώς η Εύα στην κυριολεξία έχει τρελαθεί και θέλει να τους εκδικηθεί και τους δύο με τον χειρότερο τρόπο. 
Το ζευγάρι βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο καθώς η πληγωμένη γυναίκα έχει σκοπό να φτάσει μέχρι τα άκρα…
 Θα αρχίσει με εκβιασμούς απέναντι στον Αλέξανδρο, ότι θα αποκαλύψει στην Αννα πως είχαν ερωτικές σχέσεις
. Ο Αλέξανδρος θα βρεθεί για ακόμα φορά σε δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να αποδείξει πάλι ότι δεν κορόιδευε την Αννα, θα φοβηθεί, θα την παρακαλέσει και θα την απειλήσει και όταν η Ευα καταλάβει ότι δεν βγάζει πουθενά αυτή η τακτική, θα φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους σκοτώσει, αφού στο μυαλό της έχει ότι ο Αλέξανδρος είναι μόνο δικός της. 
Ή με αυτή ή με καμία άλλη…
Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 133-134-135

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 133-134-135 Επεισόδιο 133 Η Κερασία μη μπορώντας να αντέξει το βάρος της αποκάλυψης...