Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ο βρόμικος ρόλος της Όλγας στη ζωή του Άλεξ και της Άννας!

Στο «Τατουάζ» μετά τα τελευταία γεγονότα, η Ολγα έχει αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στον Αλέξανδρο και συγκεκριμένα στη σχέση του με την Αννα, την οποία μέχρι πρότινος υποστήριζε. Ο λόγος προφανείς καθώς φοβάται τα «μπλεξίματα», όμως δεν σταματά εκεί… Κάνει και λέει πράγματα πίσω από την πλάτη του Αλέξανδρου που δεν δικαιολογούνται…

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
Διαβάστε παρακάτω…
Γιατί η Ολγα από ένα γλυκό πλάσμα, μεταμορφώνεται σε «φίδι φαρμακερό»; Οταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα, ο νέος αυτός ρόλος της γίνεται πρωταρχικός στη ζωή της και για να υπερασπιστεί το παιδί της δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα. Η ερωμένη, η φίλη, η επαγγελματίας και όποια άλλη ιδιότητα μπορεί να έχει μια γυναίκα εξαφανίζονται μεμιάς μπροστά στον κίνδυνο της ζωής του παιδιού της. Η Ολγα βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπη με την απειλή της ζωής της Λήδας και στον πανικό της να αποφύγει τις ολέθριες συνέπειες, χάνει την ψυχραιμία της και δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η κόρη της είναι για εκείνη όλος ο κόσμος και μόνο στην υποψία ότι μπορεί κάποιος να τη βλάψει, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Εχουμε δει στο παρελθόν τη στάση της Ολγας απέναντι στον Αλέξανδρο και την Αννα. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ολγα αγαπάει τον Αλέξανδρο και ήθελε να τον βλέπει ευτυχισμένο στο πλευρό της Αννας. Τους φιλοξένησε στο σπίτι της όταν τους κυνηγούσαν και έμπλεξε σε απίστευτες περιπέτειες που είχαν οδυνηρές συνέπειες. 
Στιγμή δεν κοίταξε ερωτικά τον Αλέξανδρο. Η ιστορία τους άλλωστε είχε τελειώσει πριν πάρα πολλά χρόνια και το μόνο που έμεινε από εκείνη τη σχέση είναι ένα παιδί, η Λήδα, το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή της Ολγας. 
Διαβάστε παρακάτω…
Τα πράγματα όμως άρχισαν να περιπλέκονται από τη στιγμή που έγινε το πρώτο περιστατικό όπου αυτοί που καταδίωκαν τον Αλέξανδρο έβαλαν στόχο τη μικρή για να τον έχουν στο χέρι. 
Η Ολγα από τότε άλλαξε πρόσωπο και δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί όλη αυτή την αγωνία. Οι απειλές για τη ζωή της Λήδας τής προκάλεσαν αβεβαιότητα, άγχος και μια διαρκή ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να τη μετατρέψουν σταδιακά από φίλη σε φίδι.

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Άννα: «Ο Αλέξανδρος σε κοροϊδεύει. Ποτέ δεν τον εκβίασαν…»

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ