Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Η Φαίη περιμένει κορίτσι!

Στο «Έλα στη θέση μου» από τη στιγμή που η Φαίη αποκάλυψε στον Δαμιανό ότι είναι έγκυος και εκείνος είναι πεπεισμένος ότι το παιδί είναι δικό του, αποφασίζει να τη συνοδεύει σε κάθε επίσκεψη στο γυναικολόγο. Ετσι δεν αργεί να φτάσει η ώρα της αποκάλυψης του φύλου του εμβρύου και παράλληλα η Φαίη να βγάλει έναν νέο άσο από το μανίκι… 


Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Μετά την αποκάλυψη της Φαίης ότι είναι έγκυος, ο Δαμιανός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού είναι πεπεισμένος ότι το παιδί είναι δικό του. Μάλιστα, δεν αργεί να γίνει ιδιαίτερα προστατευτικός και να τη συνοδεύει σε κάθε επίσκεψη στο γυναικολόγο. Σε μία από αυτές τις επισκέψεις μαθαίνουν και το φύλο του μωρού που είναι… κοριτσάκι! 
Διαβάστε παρακάτω…
Τη στιγμή που μαθαίνει το φύλο του μωρού, στο μυαλό της Φαίης γεννιέται ένα νέο σχέδιο το οποίο αποτελεί και ένα νέο άσο στο μανίκι της, μήπως ξανακερδίσει τον Βλάση. 
Ετσι, λοιπόν, σκαρφίζεται την ιδέα να στέλνει ανώνυμα μέιλ στον Βλάση σαν να του τα στέλνει η κόρη του. «Κάποτε θα ήθελα να σε γνωρίσω, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για σένα και πιστεύω ότι δεν λένε ψέματα…», του γράφει αρχικά, με τον Βλάση να παραξενεύεται διαβάζοντας τα μέιλ και νομίζοντας ότι τα γράφει κάποια γυναίκα που είναι ερωτευμένη μαζί του.
 Ετσι στέλνει ένα απαντητικό μέιλ που ζητά να μάθει πώς λένε αυτή τη γυναίκα, αλλά η απάντηση που παίρνει δεν τον ικανοποιεί απόλυτα: «Ακόμα δεν έχω όνομα… Μπορείς όμως να μου πεις εσύ ένα όνομα που θα ’θελες να έχω…».
 Εκείνη τη στιγμή ο Βλάσης αρχίζει να νευριάζει με το «παιχνίδι» αυτής της μυστηριώδους γυναίκας και της γράφει ειρωνικά: «Αγλαΐα!». 
Διαβάστε παρακάτω…
Αργότερα, κι ενώ η Μένη ετοιμάζει ένα πάρτι στη Sofo που θα φέρει τα πάνω-κάτω, η Φαίη καλείται να αντιμετωπίσει την επιμονή του Δαμιανού στο να βρουν το όνομα της κόρης τους. 
Η Φαίη τού διευκρινίζει ότι έχουν αρκετό καιρό μπροστά τους γι’ αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά ο Δαμιανός ξεκαθαρίζει ότι το όνομα δεν είναι μια οποιαδήποτε λεπτομέρεια και της επισημαίνει ότι θα τη πουν Δαμιανή. 
Η Φαίη τσαντίζεται και του λέει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πω το παιδί μου Δαμιανή! Μη με νευριάζεις πολύ και το πω Αγλαΐτσα». Εκείνη τη στιγμή ακούει τον καβγά ο Βλάσης και ξαφνιάζεται με το όνομα που προτίθεται να δώσει η Φαίη στο παιδί της και δεν αργεί να συνδέσει τη Φαίη με τα… ύποπτα μέιλ που δέχεται αυτό το διάστημα!

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ: Έρχεται ο Β’ Κύκλος της σειράς

Με 8 νέα επεισόδια έρχεται την επόμενη σεζόν ο δεύτερος κύκλος της σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Η «Έρημη χώρα», η...