Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ακροαριστερός Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Της Λέττας Καλαμαρά

Θλίψη και αηδία προκαλεί η ασέβεια του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ προς την εκλεγμένη δημοκρατική Ελληνική Κυβέρνηση, την οποία και χαρακτήρισε υποτιμητικά Ακροδεξιά ως προς το κομμάτι των «Ανεξαρτήτων Ελήνων» και του κ.Καμμένου, Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

Ο κ.Γιούνκερ όφειλε να γνωρίζει ότι στην Ελλάδα η Ακροδεξιά έχει αποδοθεί στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία και δημοκρατικά εκλεγμένη συμμετέχει τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αν υπάρχει κάποιο άκρο στην Ελληνική Κυβέρνηση αυτό δεν είναι παρά η Ριζοσπαστική Αριστερά του κ.Τσίπρα όπως και το όνομά της ομολογεί.

Η τοποθέτηση, εν είδει Ανθυπάτου, του κ.Γιούνκερ αποτελεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά τεκταινόμενα ενός ιστορικού και γενναίου Κράτους μέλους που τόσο άθλια πληρώνει τα λάθη του και τις αποικιακιοκρατικές συμπεριφορές του 19ου αιώνα Ευρωπαϊκών Κρατών, τα οποία μεταψυχροπολεμικά χρησιμοποίησαν τις δωροδοκίες ως το κύριο μέσο επιρροής και υπονόμευσης της εθνικής κυριαρχίας μας, αλλοιώνοντας συνειδήσεις και πολιτικές διαδικασίες ξεδιάντροπα. Υποτάσσοντας ντόπια ανθρωπάρια που λαδώνονταν ασύστολα και ποικιλοτρόπως δημιουργώντας την καθεκηστυία τάξη που αρνείται να ξεριζωθεί και παρασιτεί σε εξάρτηση από το σηψαιμικό ομφάλιο λώρο της παλαιάς Ευρώπης.

Ο κ.Γιούνκερ αντί να επιμένει απελπισμένα στην εξιλέωση της Αριστεράς για τα εγκλήματα των κ.κ. Τσίπρα και Bαρουφάκη του 2015 μέσα από τη μετάλλαξή της σε νεοφιλελεύθερη σοσιαλοδημοκρατία, καλύτερα να ασχολείται με τα του οίκου του που ώζουν. Το χαμένο όνειρο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης που κατέληξε σε έναν εφιάλτη ενάντια στην ελευθερία και τη δημοκρατία. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η πάλαι ποτέ αυτοκρατορία της κας Μέι να εγκαταλείπει το σκάφος, ενώ η εκλεκτή κα Μέρκελ να αδυνατεί να εφαρμόσει τη δημοκρατία για να κυβερνήσει τη χώρα της.

Ο κ.Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι γνωστό ότι αποτελεί στόχο του βαθέως ελληνικού Κράτους και των ευρωπαϊκών αυλών εδώ και μήνες. Όταν δεν μπόρεσε να καμφθεί ούτε και με το απερίγραπτο δίδυμο Κικίλια-Σπυράκη, ήρθε ο Σουλτάνος να μας επιβάλει ποιος θα κάτσει στο τραπέζι της Ελληνικής Προεδρίας της Δημοκρατίας. Όταν και αυτό δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα της εθνικής ρήξης και πολιτικής αναταραχής φαίνεται πως ανέλαβε ο Λουξεμβουργιανός πολιτικός των λουξ καταθέσεων για να ονομάσει τον ελληνικό λαό ακροδεξιό συλλήβδην.


Κρίσεις στην Εθνική Άμυνα μας δεν μπορεί να αποτελούν το προπύργιο ανακατάληψης της Ελλάδας από παρακρατικούς Ρουβίκωνες, που διαρρέουν εντός και εκτός επικράτειας, βιάζοντας τη δημοκρατία και αλλοιώνοντας την πολιτική και κοινωνική μας ηρεμία. Επιβάλλοντας την αναξιοκρατία, το αλισβερίσι, την υποταγή και την τεχνητή κρίση ανατροπής Κυβερνήσεων που εκλέγει ο λαός και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν στο μυαλό τους.

Για τον κ.Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μόνο ντροπή. Αν θέλει να δει πως είναι η πραγματική Ακροδεξιά και οι λαοί που την εκλέγουν ας πάει μία επίσκεψη στα επονομαζόμενα ισχυρά Κράτη της Ευρώπης που την ανέδειξαν και ας μην την αναζητά στην Ελλάδα που έχυσε το αίμα της ενάντια στο φασισμό που έφεραν στο παρελθόν αποτυχημένοι Ευρωπαίοι προκάτοχοί του και πρόσφατα μεταναστευτικές πολιτικές της αρπαχτής της διεθνούς μαφίας διακίνησης ανθρωπίνων ψυχών και οπιούχων παρασκευασμάτων της υψηλής κοινωνίας.

Μάλλον τελικά, όποιος δεν χαρίζει τη Μακεδονία σε Αλβανούς και Σλάβους, καθίσταται Ακροδεξιός στην Ελλάδα. Αυτά προς το παρόν για να μην τα πούμε και στα αγγλικά ή γερμανικά για να τα καταλάβουν και οι Κινέζοι…
*Η Λέττα Καλαμαρά είναι δημοσιογράφος 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ