Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκαναν «ντου» σε εκδήλωση υπουργού (ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία σε εκδήλωση που επρόκειτο να μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, πραγματοποίησε ομάδα πολιτών σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Ο κ. Δραγασάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι η εκδήλωση της της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί ομάδα πολιτών ανάρτησε πανό και πέταξε φυλλάδια. «Η Αριστερά δεν έχει να “φοβηθεί” κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε “μάχη” θέσεων», συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Οι αναρχικοί αφού πέταξαν τρικάκια, έπειτα διάβασαν ένα κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να παρεμβαίνει για την εκτόνωση της έντασης, ζητώντας να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές, αλλά να ολοκληρώσουν την παρέμβασή τους -όπως και έγινε.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ξανά ο κ. Δραγασάκης λέγοντας ότι αυτό που ήθελε να τονίσει σε αυτά τα παιδιά είναι ότι η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη πολλά για τον τομέα του σωφρονιστικού συστήματος, ενώ ενττύπωση προκάλεσε αυτό που συνέχεια ανέφερε ότι «Δεν πειράζει, δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Και εμείς τα κάναμε αυτά κάποτε. Κάποιοι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ