"Ο Λαός (με μεγάλο Λ, ο Κυρίαρχος Λαός) καθιέρωσε δια νόμου και δια του Συντάγματος το άσυλο για να προφυλάξει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και όχι τον κάθε αλήτη νταή που δέρνει, σπάει, καίει, κλέβει εξοπλισμό και πασπαλίζει τις πράξεις του με τάχα μου δήθεν «πολιτικό λόγο»", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Ευθύνη.
Το κεντρώο κόμμα που στηρίζει μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος τόνιζει:

Μια χούφτα αλητών μπήκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με κουκούλες και άρχισαν να δέρνουν αδιακρίτως και να σπάνε. Γνώριμο θέαμα πια

Ο Λαός (με μεγάλο Λ, ο Κυρίαρχος Λαός) καθιέρωσε δια νόμου και δια του Συντάγματος το άσυλο για να προφυλάξει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και όχι τον κάθε αλήτη νταή που δέρνει, σπάει, καίει, κλέβει εξοπλισμό και πασπαλίζει τις πράξεις του με τάχα μου δήθεν «πολιτικό λόγο».

Ο λαός (με μικρό λ, όλοι εμείς δηλαδή οι πολίτες) στέλνει τα παιδιά του στο Πανεπιστήμιο για να μορφωθούν, για να ανοίξουν τα μυαλά τους μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά.

Η Κυβέρνηση αδιαφορεί χαρακτηριστικά για τη δράση των τραμπούκων. Δεν σέβεται τον Λαό και τη βούλησή του, ούτε προστατεύει τον λαό και τον πολίτη. Ίσως και να επιχαίρει αν κρίνουμε από κατά καιρούς δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Αν τους αδικούμε ας κάνουν επιτέλους κάτι.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top