Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Β. Λεβέντης: «Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο “Ρουβίκωνας” – Τους κάνουν τις βρωμοδουλειές»

Τη σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω συλλογικότητα «συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ» που «τους κάνει τις βρωμοδουλειές».

Σχολιάζοντας τη Χριστουγεννιάτικη… επίσκεψη του Ρουβίκωνα στην ισραηλινή πρεσβεία, ο κ. Λεβέντης μίλησε για «ανοχή» και «υποδαύλιση»: «Τους είχαν συλλάβει και τους άφησε ο Βούτσης. Αυτό που συζητάμε είναι λίγο κοροϊδία. Δεν υπάρχει μόνο ανοχή, αλλά και υποδαύλιση. Βλέπω μια «βοήθεια». Έχουν δημιουργήσει ένα είδος, σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει και τις βρωμοδουλειές. Ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή παίρνει και ψήφους κάποιων τρελών ανθρώπων που θέλουν βίαια πράγματα, τους αφήνει να εκτρέπονται για να λέει σε αυτό το κοινό ‘σας ανεχόμαστε και εσάς’. Και αυτό θα το πληρώσει ακριβά».

«Κάθε ένας που τα σπάει με βαριοπούλες, που ρυπαίνει, που απειλεί, που εκβιάζει, που μπαίνει σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους και τρομοκρατεί, γιατί και από ποιον έχει ασυλία;», αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης και συμπλήρωσε: «Εγώ απορώ με τη Δικαιοσύνη. Ο Εισαγγελέας γιατί δεν κάνει χωριστή έρευνα;»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε την πεποίθησή του ότι το 2018 θα είναι ένα εκλογικό έτος και πως «το 2017 δεν έγιναν εκλογές, διότι ο κύριος Τσίπρας είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν την αφήνει με τίποτα. Οι βουλευτές του ξέρουν ότι αν μετάσχουν σε εκλογές, οι μισοί και πλέον δεν θα ξαναβγούν».

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «δεν προστατεύεται η πρώτη κατοικία» και συμπλήρωσε: «Απλά έχει δοθεί η γραμμή να κυνηγήσουν πρώτα τις μεγάλες υποθέσεις. Όποιο θέλουν στέλνουν σε πλειστηριασμό. Τα κριτήρια είναι δικά τους, δεν υπάρχει νόμος να το ορίζει. Εγώ ζήτησα να υπάρχει νομοθετική ρύθμιση για την πρώτη κατοικία. Τα υπόλοιπα είναι λόγια».

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ