Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Αχιλλέας & Βασιλίνα παντρεύονται!

Στο τελευταίο επεισόδιο του «Έλα στη θέση μου» είδαμε τη Μένη να γιορτάζει πανηγυρικά την απόκτηση της Sofo Express International και τη μια «βόμβα» να διαδέχεται την άλλη. Ειδικά αυτή που αφορά το διορισμό του Αχιλλέα ως νέο πρόεδρο. Ωστόσο, τίποτα δεν γίνεται χωρίς αντάλλαγμα και το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει το μυστικό που τους συνδέει!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η Μένη είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να αποκτήσει την πλειονότητα των μετοχών, ακόμα κι αν χρειαστεί να διαλύσει την όμορφη σχέση που έχει φτιάξει η κόρη της Βασιλίνα με τον Αχιλλέα. Μετά την «εισβολή» στο σπίτι του τελευταίου ώστε να βρουν πού κρύβονται οι μετοχές του αλλά και τη σύλληψη επ’ αυτοφώρω, εκείνος λέει στη Βασιλίνα ότι τέλειωσαν όλα μεταξύ τους και να μην τον ξαναενοχλήσει.
Διαβάστε παρακάτω…

Μετά από αυτό η Βασιλίνα πέφτει στα πατώματα και ορκίζεται στη μητέρα της ότι θα της το πληρώσει ακριβά αυτό που έγινε. Η Μένη, όμως, φοβάται ότι θα κάνει καμία τρέλα και θα τα τινάξει όλα στον αέρα, αποφασίζει να συναντήσει τον Αχιλλέα και να κάνουν μια κρυφή συμφωνία που θα ωφελήσει και τους δύο. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αχιλλέας ακούει προσεκτικά την πρόταση και σοκάρεται από αυτό που του ζητά η Ελληνογερμανίδα και μετά από αρκετή σκέψη απαντά θετικά για το καλό της εταιρείας. Αυτή η συμφωνία δεν είναι άλλη από το διορισμό τού άντρα ως νέο πρόεδρο της Sofo Express. Ετσι, η Μένη παίρνει τον έλεγχο της Sofo και οι αντιδράσεις από ολόκληρη την εταιρεία είναι αναπόφευκτες, ενώ ο διορισμός του Αχιλλέα ως προέδρου προβληματίζει τους πάντες και κυρίως την Ρενάτα η οποία αναγκάζεται να έρχεται αντιμέτωπη με το θέαμα Βασιλίνας-Αχιλλέα. 
Διαβάστε παρακάτω…
Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα ο Αχιλλέας και η Μένη κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο, αυτό δεν αργεί να γίνει γνωστό. 
Ο Αχιλλέας έχει υπογράψει συμβόλαιο όπου για να πάρει την προεδρία της Sofo Express υπάρχει ο όρος που λέει ότι πρέπει να παντρευτεί τη Βασιλίνα, προκειμένου να του μεταβιβαστεί το 60% των μετοχών που κατέχει τώρα η Μένη και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. 
Αραγε θα γίνει αυτός ο γάμος ή ο έρωτας του Αχιλλέα για τη Ρενάτα θα σταθεί πιο δυνατός;

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ