Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν!

Μετά από παύση δύο εβδομάδων λόγω… εορτών, η κωμική σειρά του ALPHA «Ελα στη θέση μου» επιστρέφει τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στο καθημερινό ραντεβού της με νέα επεισόδια. Το TV24 αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα όσα πρόκειται να δείτε στο πρώτο επεισόδιο για το 2018!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ
Οπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο αστυνόμος Μιχόπουλος έστησε ολόκληρη παγίδα στον Βλάση, ενώ ο Αχιλλέας συνειδητοποίησε ότι πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της Sofo Express.
 Κι ενώ συνέβαιναν αυτά, η Μένη ετοίμαζε ένα πάρτι στην εταιρεία κάνοντας μια ανακοίνωση που έφερνε επί της ουσίας τα πάνω-κάτω και πιο συγκεκριμένα ότι ο Αχιλλέας αναλαμβάνει εκ νέου τα ηνία! 
Επειτα ο Βλάσης έμαθε ποιο είναι το όνομα που προτίθεται να δώσει η Φαίη στο παιδί της, ενώ ο Γιαν ζήτησε τη γνώμη της Αιμιλίας και του Λεωνίδα, κάνοντας μια συγκλονιστική αποκάλυψη που ανέτρεψε τα πάντα! 
Τι πρόκειται να συμβεί, όμως, στα νέα επεισόδια που… έρχονται και κρύβουν εκπλήξεις και ανατροπές; 
 Διαβάστε παρακάτω…
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η Μένη παίρνει πλέον τον έλεγχο στην εταιρεία και οι αντιδράσεις είναι αναπόφευκτες! 
Ο ορισμός του Αχιλλέα ως προέδρου της Sofo προβληματίζει τους πάντες και κυρίως τη Ρενάτα, η οποία καλείται να αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση το θέαμα Βασιλίνας-Αχιλλέα.
 Από την άλλη, ο Βλάσης πιέζει τη Φαίη να του αποκαλύψει τους λόγους που του έστελνε μηνύματα ως «πιτσιρίκα». 
«Τι ακριβώς αποσκοπούσες από αυτή την κίνηση; Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις ακόμα;», τη ρωτά εριστικά και εκείνη βουρκώνει: «Θέλω να σου δείξω πόσο πολύ σ’ αγαπάω και πως υπάρχει περίπτωση το παιδί να είναι δικό σου!».
 Οι δυο τους ενώ δείχνουν να έρχονται λίγο πιο κοντά, άθελά τους δίνουν στον Δαμιανό το δεύτερο μεγάλο χτύπημα της ημέρας.
 Αυτό δεν είναι άλλο από την αποκάλυψη ότι υπάρχει και διεκδικητής στην πατρότητα του παιδιού!
Ο Βλάσης μαθαίνει ότι η Βασιλίνα είναι αδελφή του!

Η Σύλβια με τον Ζούβα περνούν όμορφες και ανέμελες στιγμές παρά τα συνεχή εμπόδια που τους βάζει ο Δαμιανός, ο οποίος δεν δέχεται να συνυπάρξουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Κάποια στιγμή ο Ζούβας γίνεται μάρτυρας σε ένα γεγονός που αφορά την πολύκροτη υπόθεση «δολοφονίας» του Διάκου Παπασταύρου.

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Αχιλλέας & Βασιλίνα παντρεύονται!

 Πιο συγκεκριμένα, πιάνει στα πράσα τον Μιχόπουλο να χρηματίζεται! Η επιστροφή του Αχιλλέα στην προεδρία της Sofo Express φέρνει και την επιστροφή τού… παλιού χαρακτήρα του. Μόνο που τώρα έχει στο πλευρό του τη Βασιλίνα και η Ρενάτα δεν μπορεί να το ανεχτεί όλο αυτό. 


Στο μεταξύ, ο Γιαν το έχει ρίξει στο ποτό και το μεγάλο μυστικό της Μένης και της Βασιλίνας κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Οπως και γίνεται, αφού ο Βλάσης το μαθαίνει! «Εσύ και η Βασιλίνα είστε αδέλφια, γι’ αυτό το λόγο η μητέρα μου δεν θέλει να είστε μαζί!», αποκαλύπτει ο Γιαν και ο Βλάσης σοκάρεται!
Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ