Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων aade.gr και στο TAXISnet οι τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Οι δέκα κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα 24 Δεκεμβρίου και ολοκληρωθηκαν σταδιακά ως αργά το απόγευμα.

Από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Υπολογίζεται ότι απαιτείται περίπου μισή ώρα ανά κλήρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα (1000 ευρώ για κάθε τυχερό) θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν με ένα «κλικ» στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», να δουν αν πήραν ένα …χριστουγεννιάτικο δώρο.

Στην κληρωτίδα της ΑΑΔΕ μπαίνουν οι λαχνοί που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για το διάστημα από την αρχή του 2017 έως και το τέλος Σεπτεμβρίου (το 1 εκατ. ευρώ που αφορά στις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα κληρωθεί τον Ιανουάριο 2018).

Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.Συγκεκριμένα:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.

•Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.

•Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.

•Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Αμέσως μετά τη διεξαγωγή κάθε κλήρωσης οι φορολογούμενοι θα μπορούν να έχουν την ενημέρωση για το αν οι λαχνοί τους είναι μέσα στη λίστα των «τυχερών» με ένα κλικ, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και συγκεκριμένα στο aade.gr.

Αν κάποιος φορολογούμενος κερδίσει τα 1.000 ευρώ θα λάβει ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στο λογαριασμό του στο Taxisnet. Όσο για τα χρήματα, θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet.

Σε περίπτωση που οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν περιθώριο τριών μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος, για να ανοίξουν και να πιστωθούν το ποσό. Αν δεν το πράξουν, τότε σειρά παίρνουν οι αμέσως επόμενοι επιλαχόντες δικαιούχοι, που ορίζονται στη διαδικασία της κλήρωσης.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top