Οι τοπικές αρχές συνιστούν στους πολίτες να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους και να μην πλησιάζουν στα παράθυρα καθώς συναγερμός έχει σημάνει την τελευταία ώρα σε μια μικρή πόλη έξω από το Ντένβερ των ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με το κανάλι Fox News σημειώθηκε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας γύρω στις 6.00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα).

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στην Denver Post ότι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών τραυματίστηκαν «πολλοί αστυνομικοί». Σύμφωνα με το Denver 7 News το οποίο επικαλείται αξιωματούχο της Αστυνομίας, νεκρός φέρεται να είναι ο δράστης.Η τοπική αστυνομία μέσω Twitter συνιστά στον κόσμο να παραμείνει κλεισμένος στα σπίτια του.

«Ο ύποπτος δεν έχει τεθεί ακόμα υπό κράτηση», ανέφερε αστυνομικό σε δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ότι το περιστατικό είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ πρόσθεσε πως προς το παρόν κανένας πολίτης δεν έχει τραυματιστεί.

Πηγή: ABC 7 News - WJLA
.liberal.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top