Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Άλεξ και Άννα ξανά μαζί!

Στο «Τατουάζ» παρότι έχει περάσει αρκετός καιρός και η ζωή της Αννας φαίνεται να αλλάζει ρότα και ενώ ο Αλέξανδρος από την πλευρά του επίσης προσπαθεί να ξεφύγει από τη θύμησή της, τίποτα δεν έχει αλλάξει βαθιά μέσα τους. Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Αννα βασανίζονται από την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Πόσο όμως θα κρατήσει αυτό το βασανιστήριο; Πότε και με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να είναι και πάλι μαζί;

Από τη MAΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αλέξανδρος από την πλευρά του έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να της μιλήσει. Βλέπει ότι δεν μπορεί πλέον να θυσιάζεται και ότι πρέπει να της πει την αλήθεια. Ολες όμως οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, είτε επειδή η Αννα δεν δέχεται να τον ακούσει, είτε επειδή εκβιάζεται σε σχέση με το παιδί του. Υπάρχει άλλος τρόπος να μάθει η Αννα την αλήθεια; 
Διαβάστε παρακάτω…
Οπως θα δούμε, αυτό θα αργήσει αρκετά να γίνει, καθώς στα επόμενα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας ο Αλέξανδρος, προσπαθώντας να ξεπεράσει την Αννα, συνεχίζει να παραδίδεται αμαχητί στην αγκαλιά της Εύας, η οποία δεν περνάει στιγμή που να μην τον πολιορκεί. Περίπου στην ίδια κατάσταση είναι και ο Τόνυ, ο οποίος αντί να «ξεχάσει» την Τατιάνα και όσα συνέβησαν μεταξύ τους, αντίθετα η έλξη του γι’ αυτήν όσο πάει και φουντώνει. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η Αννα τώρα, παρότι έχει πάρει την απόφασή της να μείνει με τον Τόνυ και παράλληλα να ασχοληθεί με τη μητέρα της, η καρδιά της και το μυαλό της είναι μόνο στον Αλέξανδρο. 
Ωστόσο, μια ανάρτηση της Ολγας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, της δίνει ένα ακόμα χαστούκι και της γκρεμίζει για μια ακόμα φορά τον κόσμο γύρω της.
 Η Αννα βλέπει την Ολγα με τον Αλέξανδρο και τη μικρή να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι κι αυτό την πληγώνει ακόμα περισσότερο. 
Φυσικά, η Ολγα το έχει κάνει επίτηδες για να «διαλύσει» κάθε υποψία και να κρατήσει με αυτό τον τρόπο ασφαλές το παιδί της.

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ