Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μπάμπης Στόκας: Αυτός είναι ο λόγος για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με τον Σάκη Ρουβά!

Ο Μπάμπης Στόκας αποχώρησε από το μουσικό σχήμα του νυχτερινού μαγαζιού όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, Η η είδηση ξάφνιασε τους πάντες, καθώς ήρθε λίγο μετά την πρεμιέρα τους. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ:

«Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά στην αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, έτσι γίνονται τα πράγματα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό, δεν γίνεται για κακό. Είναι όλα μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το σχήμα θα συνεχιστεί και τους εύχομαι και καλή επιτυχία.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετέφερε το ρεπορτάζ του στην εκπομπή: «Πέρσι τελειώνει ο Σάκης τη συνεργασία του με την Πάολα και λέει στον κ. Τσακουμάκο που έχει το Estate πως ό,τι κι αν γίνει θέλει να κάνει συνεργασία με τον Μπάμπη Στόκα. Επέβαλε τον Μπάμπη Στόκα στο σχήμα, ήθελε πολύ ο Σάκης να είναι μαζί του. Κλείνει η συνεργασία, τα βρίσκουν οικονομικά με τον επιχειρηματία, κάνουν πρόβες και ξεκινούν την προηγούμενη Παρασκευή. Ο Μπάμπης Στόκας σε αυτό το σχήμα ήταν ως guest. Στους όρους ήταν ότι κάνει μία εμφάνιση, η οποία την Παρασκευή κράτησε 75 λεπτά. Ο κ. Στόκας με τα 75 λεπτά πρόγραμμα, λίγο μούδιασε το κοινό. Την επόμενη ημέρα κόβουν 15 λεπτά και κάνει ένα πρόγραμμα 60 λεπτών. Το Σάββατο φάνηκε ότι και η κατανάλωση στο μαγαζί δεν ήταν η αναμενόμενη και το κοινό ήταν λίγο πεσμένο. Με το που τελειώνει η βραδιά τους φωνάζουν στο γραφείο και λένε θα συνεχίσουμε με τον Μπάμπη Στόκα αλλά με ένα πρόγραμμα 40 λεπτών. Εκεί ο κ. Στόκας λέει όχι, ευχαριστώ πολύ, δεν έχω τίποτα με το Σάκη, αλλά για 40 λεπτά δεν κάνω».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στη συνέχεια πως βρίσκεται πολύ κοντά να μπει στο σχήμα η Έλλη Κοκκίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ