Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κικίλιας σε Καμμένο: Τέλος το κρυφτούλι από την επιτροπή

Δώσε τώρα εξηγήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είναι το μήνυμα του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, κ. Βασίλη Κικίλια, στον Πάνο Καμμένο για την υπόθεση της διακρατικής συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία.

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει μάλιστα επιβεβλήμένη την παρουσία στη συνεδρίαση του “μεσάζοντα” Βασίλη Παπαδόπουλου αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τις σχέσεις που διατηρούσε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ παράλληλα ζητάει να παραστούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στρατιωτικοί και διπλωμάτες.

Στη δηλωσή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«O κ. Καμμένος υποχρεώνεται να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Είναι επιβεβλημένο, όμως, στη συνεδρίαση να παρίστανται όλοι όσοι έχουν γνώση των γεγονότων, στρατιωτικοί και διπλωμάτες.

Όπως, βέβαια, και ο μεσάζων, Βασίλης Παπαδόπουλος, που παραδέχθηκε δημοσίως τις στενές σχέσεις του με τον Υπουργό Άμυνας.

Δεν υπάρχει, πλέον, καμία δικαιολογία για να αρνηθεί η Κυβέρνηση το αυτονόητο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για τη διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης». καταλήγει ο κ. Κικίλιας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...