Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικός που ήταν στην φρουρά πρώην πρωθυπουργού, σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του. Στην συνέχεια έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  που διαβάζουμε και στο crashonline.gr οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας που τους αναζητούσαν από το πρωί αλλά δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν.

Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας 40 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή και είχε, από το 1996, αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Σύμφωνα με συναδέλφους του, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε συνοδεύσει το Σαββατοκύριακο τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα, από όπου επέστρεψε λίγες ώρες πριν από το μακελειό.

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς. Από τις πρώτες ενδείξεις που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο αστυνομικός, εκτέλεσε επι της ουσίας την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top