Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καμμένος για ανασχηματισμό: Αν με βαρεθήκατε να φύγω

“Αν με βαρεθήκατε να φύγω” δηλώνει ο Πάνος Καμμένος απαντώντας στο ερώτημα του OnAlert για το ενδεχόμενο, στον επικείμενο ανασχηματισμό, να του ανατεθεί από τον πρωθυπουργό διαφορετικό χαρτοφυλάκιο. “Κοιτάξτε το θέμα του ανασχηματισμού είναι θέμα του πρωθυπουργού, είναι κυρίαρχο δικαίωμά του στο σύνταγμά μας. Τέτοια συζήτηση με τον πρωθυπουργό δεν έχουμε κάνει. Εάν θα κάνουμε, να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν για το καλό της πατρίδας μας.” πρόσθεσε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καμμένος ν εμφανίστηκε στη διάθεση του πρωθυπουργού αλλά κλείνοντας την συνέντευξη τύπου, προχώρησε σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού. Κάλεσε για ακόμη φορά τους στρατιωτικούς συντάκτες να συμφωνήσουν μια ενημερωτική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιείται σε τακτική βάση, μια φορά το μήνα.
Από την άλλη ο κ. Καμμένος κάνοντας τον απολογισμό της τριετούς συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Είμαι περήφανος ότι φτάσαμε σε ένα σημείο, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις δυο ετών, να μιλάμε για λήξη του προγράμματος, υποδούλωσης της χώρας. Η κυβέρνηση αυτή έχει πετύχει. Είναι μια κυβέρνηση που πέρασε αρκετά δύσκολα. “

Αναφερόμενος στα πεπραγμένα αυτού του διαστήματος πεντάγωνο υποστήριξε: “Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, εγώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους και τους στρατιωτικούς, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς,τους στρατεύσιμους, το πολιτικό προσωπικό, με τον κ. Βίτσα έχουμε μια άριστη συνεργασία και θέλω να ξέρετε ότι οι στόχοι μας είναι κοινοί και με τους αρχηγούς υπάρχει άριστη συνεργασία”

Πρόσθεσε δε: “…πιστεύω ότι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας υπουργός είναι να αφήσει τη στρατιωτική ηγεσία, να κάνει τη δουλειά της. Να μην παρεμβαίνει. Όσο λιγότερο παρεμβαίνει η πολιτική ηγεσία στην στρατιωτική ηγεσία τόσο καλύτερα είναι. Οι πολιτικοί ερχόμαστε εδώ και έχουμε την ευθύνη της πολιτικής απόφασης. Είμαι υπερήφανος που έχω την πολιτική ευθύνη αυτού του υπουργείου, με αυτούς τους εξαίρετους ανθρώπους, σε όλη την Ελλάδα Το καλύτερο που έχει να κάνει ο υπουργός είναι να τους αφήσει να κάνουν τη δουλειά τους.” είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

onalert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ