Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ενόχληση Μητσοτάκη για τον άγριο τσακωμό Άδωνι – Κωνσταντινέα

Την έντονη δυσαρέσκεια του προέδρου της ΝΔ προκάλεσε ο καβγάς που είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα, οι οποίοι λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια σε ζωντανή σύνδεση. Τα όσα διαδραματίστηκαν και το βίντεο του τσακωμού που έγινε «viral» δεν άρεσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ζήτησε να μην ξαναβγεί ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτικά πάνελ έχοντας απέναντι του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνο υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

«Δεν μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να αντιπαρατίθεται με απλά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνοντας την ενόχληση του η οποία μεταφέρθηκε και στο Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα στελέχη του «γαλάζιου» επικοινωνιακού επιτελείου επικοινωνούσαν χθες αργά το βράδυ με βουλευτές που σήμερα θα έδιναν συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις ζητώντας τους – εφ’ όσον ερωτηθούν – να πάρουν αποστάσεις από το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Με αυτή την κίνηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καταστήσει σαφές ότι όλοι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στην συμπεριφορά τους και κυρίως όσοι διαθέτουν υψηλό κομματικό αξίωμα. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα μήνα υπήρξε νέα ενόχληση για τον αντιπρόεδρος της ΝΔ για τις πωλήσεις με τα «νανογιλέκα» σε τηλεοπτικό σταθμό, με αποτέλεσμα ο Αδωνις Γεωργιάδης να σταματήσει τις συγκεκριμένες εκπομπές.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...