Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: «Το παιδί είναι δικό σου» – Ο Άρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Ζωής

Στην «Παρθένα Ζωή» ο Αρης μετά το σοκ από την εγκυμοσύνη της Ζωής, προσπαθεί να μάθει περισσότερα αλλά εκείνη αποφεύγει να του δώσει εξηγήσεις. Οι δυο τους έρχονται κοντά και το φιλί φαίνεται πως είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα… ειδικά όταν ο Αρης μάθει την αλήθεια για το παιδί που κυοφορεί η Ζωή!

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου
Ο Αρης συναντά κρυφά τη Ζωή για να τη μεταπείσει να επιστρέψει στην εταιρεία. Εκείνη παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Αρη και του ομολογεί πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της παραίτησής της. Λίγο αργότερα, ο Αρης παίρνει το γράμμα της Νατάσας στα χέρια του και μαθαίνει πως η Ζωή κουβαλά το δικό του παιδί! Την ίδια στιγμή όμως, τόσο το παιδί του όσο και η ίδια η Ζωή κινδυνεύουν θανάσιμα εξαιτίας της παγίδας που της έστησε ο Μίλτος. Η Ζωή μετά την επίθεση του Μίλτου, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Παύλος και η οικογένειά της προσεύχονται για τη σωτηρία της Ζωής και του αγέννητου παιδιού της.
 Διαβάστε παρακάτω…
Ο Αρης προσπαθεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις της Νατάσας πως το παιδί της Ζωής είναι δικό του, όμως μαθαίνει για το τροχαίο της Ζωής και πηγαίνει πανικόβλητος στο νοσοκομείο. Τα πράγματα χειροτερεύουν ύστερα από μια ξαφνική επιπλοκή στο χειρουργείο και η Ζωή με το μωρό δείχνουν να χάνουν τη μάχη. Τελικά, όμως, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο. Ο Αρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όμως διστάζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Ζωή ότι δηλαδή το παιδί που κυοφορεί εκείνη είναι δικό του. Παράλληλα ζητά από τον Γεράσιμο, που βγαίνει με εγγύηση από τη φυλακή, να επιβεβαιώσει το γράμμα της Νατάσας. Ο Γεράσιμος αρνείται τα πάντα και προειδοποιεί τη Μαρίνα, η οποία μετά την ανατροπή του σχεδίου της αποφασίζει να δείξει το καλό της πρόσωπο απέναντι στη Ζωή. Η Ζωή συνέρχεται και συνειδητοποιεί την αγάπη της για το μωρό. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αποφασίζει να θάψει τα αισθήματά της για τον Αρη και να αφοσιωθεί στη σχέση της με τον Παύλο. Στο μεταξύ, ο Αρης εξομολογείται στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει, όταν ο Γεράσιμος τού ζητά να συναντηθούν για να του πει την αλήθεια. Μόνο που ο Αρης θα φτάσει πολύ αργά… Ο Γεράσιμος θα πέσει νεκρός, θάνατος που αποδίδεται σε έμφραγμα και ο Αρης δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία του. Πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου αποφασισμένος να πει στη Ζωή την αλήθεια για το παιδί, αλλά η Κατερίνα τον αποτρέπει. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα που βλέπει τον κίνδυνο να έρχεται, προτείνει στον Αρη να υιοθετήσουν παιδί, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Η Κατερίνα καταφέρνει να διασταυρώσει τις πληροφορίες της Νατάσας: ο Αρης είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Ζωής. Αλλά θα τολμήσει να της πει την αλήθεια; Η Ζωή επιστρέφει στη δουλειά και όλοι της επιφυλάσσουν μια πολύ θερμή υποδοχή. Ο Αρης προσπαθεί να βρει τρόπο να συναντήσει τη Ζωή που τον αποφεύγει και φτάνει σε σημείο να την «παρασύρει» με ψέματα σε ένα μυστικό ραντεβού.

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ