Στην κριτική και τις επιθέσεις που δέχθηκε ο αναπληρωτής υπ. Εξωτερικών και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, για τη δήλωσή του ότι πέρασε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα το 2015, όταν έφτιαξε τον νόμο για τις συντάξεις, απάντησε μιλώντας στον realfm 97,8.

Ενδεικτικό των αντιδράσεων που προκάλεσε η αναφορά του ήταν και το σχόλιο από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ι. Φωτήλα, ο οποίος έφθασε στο σημείο να πει ότι αν υπάρχει εισαγγελέας να διατάξει τον εγκλεισμό Κατρούγκαλου σε ψυχιατρείο αποκαλώντας τον υπουργό «ανισσόροπο» και «παράφρων».

Η απάντηση του αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών στον realfm 97,8 ήταν η εξής:

«Υπάρχουν άνθρωποι που μας ενδιαφέρει η γνώμη τους, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη τους, υπάρχει και ο κ. Φωτήλας. Δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω αυτά που είπε ο κ. Φωτήλας. Επί της ουσίας, όποιος διαβάσει τη δήλωση είπα: Είχα πολλές ευχάριστες στιγμές τα Χριστούγεννα. Οι ευχάριστες αυτές στιγμές, όμως, ήταν όλες προσωπικές. Και δεν θεωρώ τα προσωπικά μας, τα οικογενειακά μας, τα εν οίκω πρέπει να βγαίνουν εν δήμω. Και γι' αυτό αναφέρθηκα σε μία στιγμή που δεν ήταν ευχάριστη, ήταν έντονη. Ακριβώς λόγω της αγωνίας που είχαμε όλοι, εκείνη την περίοδο, να εμφανίσουμε μία μεταρρύθμιση που θα την είχαν φτιάξει Έλληνες, που θα ρύθμιζε ένα θέμα που χρόνισε για δεκαετίες. Είπα, λοιπόν, ότι αυτά τα Χριστούγεννα μου έμειναν αξέχαστα όχι γιατί ήταν ευχάριστα, αλλά επειδή ήταν πολύ έντονα. Αυτή, λοιπόν, τη δήλωση, που εν πάση περιπτώσει, έπρεπε, νομίζω, να σεβαστούν όσοι τη σχολίασαν, ότι εγώ δεν θέλω να φέρνω τα οικογενειακά μου θέματα στη δημοσιότητα».

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top