Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγηση της αδερφής του Γιώργου Νταλάρα

Συγκλονίζει η δημόσια εξομολόγηση της Ελένης Νταράλα με την αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Η ετεροθαλής αδερφή του Γιώργου Νταλάρα είχε εξαφανιστεί για αρκετό διάστημα από τα social media και με μια αναρτησή της αποκάλυψε τι την είχε κρατήσει μακριά

Αναλυτικά αναφέρει:

«Θα σας μιλήσω σήμερα για μια φίλη μου κ@pιόλα που με κράτησε τόσους μήνες μακρυά σας…. Γύρω στο Μάιο άρχισε κάτι να μην πηγαίνει καλά με τον εαυτό μου, ένας πόνος κάτω δεξιά στη μέση… μετά από μια σειρά εξετάσεων δεν βρέθηκε κάτι το παθολογικό παρόλο την επίμονη μου πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τελικά αποδείχτηκε πως ήταν ψυχοσωματικό (προκαλούσα τον πόνο μόνη μου)!!

Εκεί που ανησυχούσα πως ήταν κάτι το παθολογικό .. νευρίασα με τους γιατρούς… τι ψυχοσωματικά κ αηδίες … είπα λοιπόν στο εαυτό μου πως αφού εγώ το προκαλώ, εγώ και θα το διώξω…. μου πήρε καιρό αλλά το έδιωξα… δηλαδή έτσι νόμιζα…

Πέρασε ο Ιούνιος κόπασε ο πόνος… έλα όμως που ο επισκέπτης που μου είχε χτυπήσει την πόρτα κ εγώ αρνιόμουν πεισματικά κ εγωιστικά να του ανοίξω (πάλευα με νυχιά κ με δόντια να του κρατάω την πόρτα κλειστή) – δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό έλεγα και ξανάλεγα…. εσύ που έχεις περάσει τόσα από μικρό παιδί… τι λες τώρα..δεν γίνεται αυτό… είσαι δυνατή θα το περάσεις …..αυτός εκεί όμως …..

Ήρθε ο Ιούλιος.. ώσπου ένα απόγευμα στα γενέθλια μου, εγώ παλεύοντας να κρατώ την πόρτα κλειστή στον επισκέπτη….με νίκησε..με έριξε κάτω κάμποσες ώρες κ έπεσα τελικά.

Όταν συνήλθα μετά από αρκετές μέρες πήρα κ την διάγνωση (μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό μου) ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

Αν και δεν είχα συνέλθει ακόμα στη λέξη ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ πάλι αντέδρασα ..πάλι άρνηση…δύσκολα πολύ.. αποδείχτηκε ποιο εγωίστρια …αυτή η κυρία .. όσο την αρνιόμουν τόσο κόντρα αυτή…. δεν με άφηνε… τελικά παρέδωσα τα όπλα στην ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ…της είπα μπράβο κορίτσι μου..είσαι ποιο δυνατή..κ αφού τι θες έτσι έλα να βαδίσουμε παρέα….τη μισούσα…αλλά δεν της το έδειχνα.

Αργά και σταθερά με βοήθεια βέβαια συμφιλιώθηκα μαζί της (κ εδώ να ευχαριστήσω τους γιατρούς κ τους ελάχιστους φίλους που μου σταθήκαν) σε αυτή την τρομερά δύσκολη περίοδο.

Σήμερα λοιπόν μετά από τόσους μήνες αγάπησα την φίλη μου ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ κ επιτέλους με ελευθέρωσε, ήταν για εμένα μια εμπειρία.. έμαθα πολλά…κ επιτέλους είμαι καλά κ σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.. και επειδή δεν απάντησα πολύ καιρό σε πολλά μηνύματα το λέω πια δημόσια για να μην ακούγονται διάφορα. …

Είμαι καλά … ευχαριστώ όλους σας… και για τις κακές γλωσούλες…ΈΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Η ΚΑΜΉΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΎΡΑ …..»

Πηγή:/ladytimes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ