Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 ΕΔΩ 71 ΕΔΩ 72 ΕΔΩ
73 ΕΔΩ 74 ΕΔΩ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλα τα νέα επεισόδια της χρονιάς πριν παιχτούν στην TV!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70

Ο Αλέξανδρος πείθει τον Παύλο να πάει στο Λονδίνο να μάθει για την Μαργκώ. Παράλληλα ο Ιωσήφ, ξεφεύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Η Τατιάνα εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του «Γενάρη», με την βοήθεια του Σάκη, ενώ ο Τόνυ βρίσκει μια δικαιολογία για να πάει στην Αθήνα και να συναντήσει την Τατιάνα. Η Αμαλία, με αφορμή μια εφημερίδα, ανακαλύπτει ότι έχει χάσει οκτώ χρόνια από την ζωή της. Κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει στο σοκ!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα και ο Άλεξ κάνουν έρωτα! Ο Τόνυ στο ίδιο ξενοδοχείο…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 71

Το μένος του Ορφέα για την Άννα, συνεχώς δυναμώνει, ενώ η Όλγα, γίνεται επιθετική με τον Αλέξανδρο, όταν αντιλαμβάνεται πως σκοπεύει να πει στην Άννα όλη την αλήθεια για τον εκβιασμό που δέχτηκε. Η Αμαλία βομβαρδίζει την Έμιλυ με ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων κι αν εξακολουθεί να υφίσταται ο γάμος της με τον Θεοχάρη, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Ο Παύλος, μπρος στην λαχτάρα να μιλήσει Ελληνικά.. στο Λονδίνο, καταλήγει να τα πίνει με τον Θεοχάρη στη παμπ του Ιωσήφ. Η Μάρθα και η Αφροδίτη, κινδυνεύουν όταν παρουσιάζει βλάβη η μηχανή της βάρκας του Παύλου με την οποία έχουν βγει για ψάρεμα μεσοπέλαγα. Την ίδια στιγμή στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος επιχειρεί για μια ακόμη φορά να πει στην Άννα, πώς είχαν πραγματικά τα γεγονότα που τους χώρισαν

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Άλεξ και Άννα ξανά μαζί!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72
Το ρεύμα παρασέρνει τη βάρκα όλο και πιο βαθιά και η Μάρθα με την Αφροδίτη πανικοβάλλονται! Εκεί που νομίζουν ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, η μπαταρία στο κινητό της Μάρθας τελειώνει, ενώ η Αφροδίτη χάνει το δικό της μεσ’ τη θάλασσα! Η Αμαλία συνεχίζει να ρωτάει την Έμιλυ αν είναι ακόμα παντρεμένη με τον Θεοχάρη και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.. Ο Θεοχάρης από την άλλη αποφεύγει να πάει να της μιλήσει γιατί δεν θέλει να της πει την αλήθεια για τη Βέρα. Ο Τόνυ «πολιορκεί» την Τατιάνα ασταμάτητα. Η Μαργκώ ρίχνει ένα τελευταίο «χτύπημα» στον Θεοχάρη. Η Άννα και ο Αλέξανδρος δεν μπορούν να αντισταθούν άλλο σε αυτό που νιώθουν και κάνουν έρωτα. Εκείνη τη στιγμή, φτάνει στο ξενοδοχείο στα Μετέωρα, ο Τόνυ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73

Ο Αλέξανδρος και η Άννα αφήνονται στον πάθος τους την ώρα που ο Τόνυ φτάνει στο ξενοδοχείο. Ο Ορφέας είναι έξαλλος με την Άννα και την βάζει ξανά στο στόχαστρο, ενώ η Ελένη ανήσυχη προειδοποιεί τον Αλέξανδρο. Η Άννα αρνείται να πιστέψει όσα της λέει ο Αλέξανδρος, αφήνοντας τον σε απόγνωση. Ο Παύλος μαθαίνει για την προσωπική ζωή της Μαργκώς κι έρχεται σ’ ευθεία σύγκρουση μαζί της. Ο Θεοχάρης απελπισμένος από την πλήρη καταστροφή των αποθηκών και των εμπορευμάτων του βρίσκεται αντιμέτωπος και με τις ερωτήσεις της Αμαλίας. Της λέει ότι συζεί με κάποια κι έχει κι ένα παιδί! Ο Ορφέας εντοπίζει το επόμενο θύμα του κι αρχίζει το «κυνήγι»!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Συλλαμβάνουν τον Ορφέα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74

Η Όλγα, διαστρεβλώνει την αλήθεια στην Άννα, εξαγριώνοντάς την ακόμα περισσότερο με τον Αλέξανδρο. Μετά από πίεση του Τόνυ, ο Θεοχάρης δέχεται την οικονομική βοήθεια του γαμπρού του, με σκοπό να επαναλειτουργήσουν οι αποθήκες του, κάτι που εξοργίζει την Μαργκώ. Ο Παύλος επιστρέφει απ’ τον Λονδίνο, η αποκάλυψη όμως της επίσκεψής του στη Μαργκώ τον φέρνει σε άγρια κόντρα με τον Αλέξανδρο. Οι μνήμες επανέρχονται στην Αμαλία όλο και πιο έντονες, ενώ παράλληλα η Βέρα εμπιστεύεται στη Τατιάνα πως σκέφτεται ν’ αφήσει ελεύθερο τον Θεοχάρη κι εκείνη να επιστρέψει στην πατρίδα. Στο μεταξύ η Τατιάνα αιφνιδιάζεται βλέποντας τον Τόνυ μπροστά της και οι αντιστάσεις της.. υποχωρούν. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία εισβάλει στο γραφείο του Ορφέα και τον συλλαμβάνει!

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 75-76-77-78-79-80 ΕΔΩ
81-82-83-84-85-86 ΕΔΩ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Άλεξ και Άννα σε θανάσιμο κίνδυνο!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Δεν είναι παιδί μου!» – Οι αμφιβολίες του Αλέξανδρου για τη Λήδα!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Γιατί η Μαργκώ θέλει να σκοτώσει την Αμαλία;

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Πότε και πως ανακαλύπτουν το δολοφόνο!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

69 ΕΔΩ
70 ΕΔΩ
71 ΕΔΩ
72 ΕΔΩ
73 ΕΔΩ
74 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ