Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-66-67-68-69

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-66-67-68-69
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65 ΕΔΩ 66 ΕΔΩ 67 ΕΔΩ
68 ΕΔΩ 69 ΕΔΩ


Επεισόδιο 65

Ο Βίκτωρας αποφασίζει να βοηθήσει την Μαρίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Μίλτος «κανονίζει» ώστε ο Γεράσιμος να μην πει τίποτα για την εμπλοκή της Μαρίνας στην πρόταση της παράνομης υιοθεσίας. Η Ζωή επιστρέφει στην εταιρεία και μιλά με τον Άρη και τον Παύλο για την περιπέτειά της και ανακοινώνει την παραίτησή της από την Travelfun.

Ο Άρης συναντά κρυφά την Ζωή για να την μεταπείσει. 
Η Ζωή παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Άρη και του ομολογεί πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της παραίτησής της. 
Ο Μίλτος παρακολουθεί την Ζωή, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης, ενω η Μαρίνα «σκηνοθετεί» το απόλυτο άλλοθι για εκείνη. 
Ο Άρης παίρνει το γράμμα της Νατάσας στα χέρια του και μαθαίνει πως η Ζωή κουβαλά το δικό του παιδί… 
Την ίδια στιγμή όμως τόσο το παιδί του, όσο και η ίδια η Ζωή κινδυνεύουν θανάσιμα…

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: «Το παιδί είναι δικό σου» – Ο Άρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Ζωής

Επεισόδιο 66

Η Ζωή μετά την επίθεση του Μίλτου, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Παύλος και η οικογένεια της προσεύχονται για την σωτηρία της Ζωής και του αγέννητου παιδιού της.

Ο Άρης προσπαθεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις της Νατάσας πως το παιδί της Ζωής είναι δικό του. 
Παράλληλα το σχέδιο της Μαρίνας με την ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας στέφεται με επιτυχία. 
Η ίδια γίνεται πειστική στον ρόλο της και γεμίζει με ενοχές τον Άρη που της υπόσχεται να μην την εγκαταλείψει. 
Ο Άρης μαθαίνει για το τροχαίο της Ζωής και πηγαίνει πανικόβλητος στο νοσοκομείο. 
Ο Αντωνάκης βάζει σ’ εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου της Μπούντρου για να κλείσει το φούρνο της οικογένειας Καλλέργη. 
Η Μπούντρου κάνει καταγγελία στο υγειονομικό και μετά από έλεγχο ο φούρνος της οικογένειας Καλλέργη σφραγίζεται για δέκα μέρες. 
Τα πράγματα χειροτερεύουν ύστερα από μια ξαφνική επιπλοκή στο χειρουργείο και η Ζωή με το μωρό δείχνουν να χάνουν την μάχη…

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο καστ!

Επεισόδιο 67

Η Ζωή και το μωρό καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο.

Ο Άρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας όμως διστάζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Ζωή.
 Παράλληλα ζητά απ’ τον Γεράσιμο που βγαίνει μ’ εγγύηση να επιβεβαιώσει το γράμμα της Νατάσας.
 Ο Γεράσιμος αρνείται τα πάντα και προειδοποιεί την Μαρίνα, η οποία μετά την ανατροπή του σχεδίου της αποφασίζει να δείξει το καλό της πρόσωπο απέναντι στην Ζωή. 
Η Ζωή συνέρχεται και συνειδητοποιεί την αγάπη της για το μωρό. 
Αποφασίζει να θάψει τα αισθήματα της για τον Άρη και να αφοσιωθεί στην σχέση της με τον Παύλο. Ο Σίμος Τζιμάκης ένας παλιός συμμαθητής της Μαρίνας προσφέρεται να σώσει τον Βίκτωρα απ’ την χρεοκοπία με παράνομα μέσα μ’ αντάλλαγμα την θέση του Θωμά στην Travelfun. 
Ο Άρης εξομολογείται στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει, όταν ο Γεράσιμος του ζητά να συναντηθούν για να του πει την αλήθεια. 
Μόνο που ο Άρης θα φτάσει πολύ αργά….

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Επεισόδιο 68

Ο θάνατος του Γεράσιμου αποδίδεται σε έμφραγμα και ο Άρης δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία του. Πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου αποφασισμένος να πει στη Ζωή την αλήθεια για το παιδί, αλλά η Κατερίνα τον αποτρέπει.

 Η Τέση επισκέπτεται τον φούρνο και το ψέμα του Διονύση κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η Κατερίνα «ψαρεύει» τη Ζωή και μαθαίνει λεπτομέρειες σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε τότε στην κλινική του Καψή, ενώ η Μαρίνα προτείνει στον Άρη να υιοθετήσουν παιδί, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. 
Ο Άρης περνάει από συνέντευξη το Τζημάκη για τη θέση του οικονομικού διευθυντή, όταν δέχεται τηλεφώνημα από την Κατερίνα, που κατάφερε να διασταυρώσει τις πληροφορίες της Νατάσας.
 Ο Άρης είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Ζωής. 
Θα τολμήσει να της πει την αλήθεια;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 69

Ο Άρης αποφασίζει να μην πει την αλήθεια στη Ζωή μέχρι να βρει τρόπο να χειριστεί την κατάσταση. Η Ζωή επιστρέφει στη δουλειά και όλοι της επιφυλάσσουν μια πολύ θερμή υποδοχή. Ο φούρνος ξανανοίγει αλλά η ζημιά πια είναι αισθητή. Η Μπούντρου εμφανίζεται και προτείνει να αγοράσει εκείνη το φούρνο. Ο Τζημάκης από την πρώτη κιόλας μέρα, προσπαθεί να αποκτήσει συμμάχους μέσα στην εταιρεία. Ο Βίκτωρας υποψιάζεται έντονα την Τέση ότι παίζει σε διπλό ταμπλό. Ο Άρης προσπαθεί να βρει τρόπο να συναντήσει τη Ζωή που τον αποφεύγει και φτάνει σε σημείο να την «παρασύρει» με ψέματα σε ένα μυστικό ραντεβού. Την ίδια ώρα ο Σίμος κρύβει ένα ανατριχιαστικό μυστικό για την Μαρίνα..

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74 ΕΔΩ
75-76-77-78-79 ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...