Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Καμμένος για «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Να προσέχουν τι λένε, θα τελειώσει η καλοσύνη μου

Νέο μήνυμα στους «53» του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισαν ομηρεία την παρουσία των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση έστειλε ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Θα τελειώσει αυτό το ανέκδοτο, να προσέχουν τι λένε» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προειδοποιώντας ότι «θα σταματήσει και η

καλοσύνη από την άλλη πλευρά». «Είναι ό,τι πιο βαρύ να πει κάποιος ότι η σύνθεση είναι ομηρία. Τότε παύει να είναι δημοκρατική η συνύπαρξη. Αν δεν τους αρέσουν τα μoύτρα μου να μου το πουν να μην τους μιλάω» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ακόμα ότι όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία για οποιαδήποτε χρήση. Δεν πρέπει να υπάρχει ο όρος αυτός γιατί ενισχύεται ο αλυτρωτισμός. Το ότι είχαν αγάλματα και ονομασίες δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνουν και την επόμενη».

Παράλληλα χαρακτήρισε «άσχημο» το να μειώνεται το επίδομα θέρμανσης και «μισή νίκη» την αναστολή του μέτρου αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δοκιμάζονται από το προσφυγικό. Προανήγγειλε, δε, ότι θα καταθέσει ερώτηση για το θεμα του ΦΠΑ στα νησιά ζητώντας απαντήσεις για το αν η ίδια ΔΟΥ μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά ΑΦΜ καθώς στην ίδια ΔΟΥ ανήκουν οι Λειψοι και η Πάτμος.

«Οτιδήποτε κερδίζουμε είναι θετικό και θα το δούμε σε έξι μήνες. Ας κάνουμε τη μισή νίκη. Ο κόσμος να ξέρει ότι το πολεμάμε σε κάθε επίπεδο» είπε για την αναστολή του ΦΠΑ στα έξι αυτά νησιά.

Ξεκαθάρισε τέλος ότι με τις παροχές που εξαγγέλλει η κυβέρνηση «δεν μυρίζει εκλογές» ενώ ιδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιό του για τη θετική ψήφο της βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου λέγοντας «πάω τοίχο-τοίχο πολιτικά μετά την ψήφο αυτή».

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...