Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/12/2017

Κριός

Γενικά


Σημαντικές αλλαγές, Κριέ μου, αναμένεται να έρθουν σήμερα στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να φροντίσεις κάποια ζητήματα, που πρέπει να λυθούν άμεσα. Έχε τα παραπάνω κατά νου στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Κριέ, θα είναι σε καλά επίπεδα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στη δουλειά σου, Κριέ μου, τους ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια και γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ σε κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: 2 συγκεκριμένα ζώδια θα υποφέρουν την νέα εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις 04-10/12…

Ταύρος


Γενικά
Πρέπει από σήμερα, Ταύρε, να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Πρέπει να προσεγγίσεις πολλές καταστάσεις από τη ρεαλιστική τους πλευρά. Αν και δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, βάλε νέες βάσεις, οι οποίες θα στηρίξουν στο μέλλον τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι καλή για την σχέση σου, Ταύρε. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσένα και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, Ταύρε. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις, που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Δίδυμος


Γενικά
Ξεκινάς τη μέρα σου, Δίδυμε, με ιδιαίτερα μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που απασχολούν τη ζωή σου. Μην ξεχνάς όμως (και σιγά μη σε αφήσω εγώ να το ξεχάσεις), ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και γι’ αυτό μην κάνεις κάποια υπερβολή και βιαστικές κινήσεις. Άρχισε πάντως σιγά – σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, Δίδυμε, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Δίδυμε, θα βρεις πνεύμα συνεργασίας, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Σήμερα, φρόντισε να προσέχεις στις οικονομικές συναλλαγές, που θέλεις να κάνεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος


Γενικά
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να πετύχεις αυτό που θέλεις, ενώ διακρίνεσαι από πολύ καλή δυνατότητα επικοινωνίας. Καταφέρνεις, δείχνουν τα άστρα, να πετυχαίνεις στόχους, που σε απασχολούν από παλιά. Θα είσαι βέβαια σε αρκετή ένταση για θέματα που διαρκώς προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Καρκίνε. Αυτή την περίοδο βέβαια, θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Μηνιαίες προβλέψεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017: Πως θα είναι ο μήνας σου σύφωνα με τα ζώδια;

Λέων


Γενικά
Σήμερα η διάθεσή σου, Λέων μου, θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Είναι ήδη; Ακόμα καλύτερα! Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει βέβαια να δείξεις ευελιξία, ώστε να ανταπεξέλθεις και σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί αιφνιδιαστικά να έρθουν (τις γνωστές και ως ζόρια από το πουθενά). Μπορείς να καταφέρεις πάντως πάρα πολλά και με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, είναι αρκετά ισορροπημένη και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις πάλι θα είναι πάρα πολλές, Λέων μου, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε τουλάχιστον να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυολογικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Παρθένος


Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα είσαι σε ένα γενικότερο άγχος, να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου, πάντως, να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου (τώρα, αν σου προτείνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, τι να πω, μεγάλο παιδί είσαι). Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι ευκαιρίες που θα δοθούν αυτή την περίοδο για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία θα είναι πολλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις που πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα, καθώς τα άστρα δείχνουν πως θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου σήμερα, δεν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις πάντως, για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Ζυγός


Γενικά
Ο Ερμής, Ζυγέ μου, είναι ανάδρομος και φέρνει στασιμότητα, οπότε σήμερα απαιτείται ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δε μπορείς να ξεσπάσεις. Εγώ θα σε συμβούλευα, να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με το ταλέντο πάντως που έχεις, θα ολοκληρώσεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτηματικά από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις θα έχει σημαντική επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στις δαπάνες που θα κάνεις. Θα έχεις, βλέπω στο ζώδιό σου, την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Σκορπιός


Γενικά
Σήμερα θα είναι μια καλή ημέρα, Σκορπιέ, πες ευχαριστώ και συνέχισέ την. Εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα σου ομορφαίνουν την ζωή. Κι εδώ είναι καλό σημείο να σταματήσεις το διάβασμα. Από το πρωί που θα ξυπνήσεις μόνο ευχάριστα θα ακούς. Αφού έχεις χρόνο, διάβασε και τα υπόλοιπα, αλλά δε διαφέρουν και πολύ: Μπορεί να είχες λίγη μελαγχολία, αλλά το σίγουρο είναι ότι από αυτή τη μέρα θα πετάς στα σύννεφα. Και πως να μην γίνει αυτό, όταν από σήμερα όλα αλλάζουν και θα το μόνο που θα κάνεις στο εξής, είναι να χαμογελάς;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, άφησε τους εγωισμούς και δέξου την βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου, καθώς είναι δίπλα σου για να υποστηρίξει την κάθε σου προσπάθεια. Αν συνεχίζεις να είσαι χωρίς ταίρι, αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Σκορπιέ, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, οπότε καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μη σε εκνευρίσουν, αφού τελικά θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου όμως, δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε στις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα θα είναι μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Τοξότη, και αρκετό τρέξιμο (τόσο, που και τώρα μπορεί να με διαβάζεις εν κινήσει). Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές, αλλά και θετικές εξελίξεις. Είναι πάντως κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σήμερα, Τοξότη, προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που σε απομακρύνουν από εκείνο. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, περιμένει μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν, Τοξότη, σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως, ό,τι γίνει, θα είναι πολύ θετικό για σένα και θα μπορέσεις να αναδειχθείς περισσότερο (όσοι παίρνουν προαγωγή κερνάνε, θυμίζω). Στα οικονομικά σου, οφείλεις να προσέχεις, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα (δεν εννοώ το κέρασμα της προαγωγής) και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως


Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Αιγόκερε, είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς (αυτή είναι η κατάλληλη λέξη, πίστεψέ με) για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις πάντως, ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και πως κάθε τι που προσπαθείς, θα αναγνωριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου, Αιγόκερε. Μπράβο! Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλες τις καλές επιρροές τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις, Αιγόκερε, και αρκετή δουλειά (η οποία, αντίθετα με το ρητό, ΔΕΝ τρώει τον αφέντη, εκτός αν είσαι θηριοδαμαστής, οπότε ένας κίνδυνος υπάρχει). Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος


Γενικά
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, Υδροχόε, να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση, σε διαβεβαιώνω ότι στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ευχάριστα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ζώδιο που έχει πολύ στοργή και αγάπη μέσα του, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά τα προτερήματά σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς, Υδροχόε, αυτή την περίοδο στην εργασία σου, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.


Ιχθύς


Γενικά
Έχεις μπει σε περίοδο, Ιχθύ μου, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και απουσία άγχους, για να τακτοποιήσεις σήμερα υποθέσεις του παρελθόντος. Σε βεβαιώνω πάντως, ότι οι βάσεις που έχεις θέσει είναι στέρεες και πως όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, Ιχθύ, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα αλλά και το ταίρι σου να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Ρήγας αφήνεται ελεύθερος

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα...