Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/12/2017

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και συνεχίζουμε να σταθεροποιούμε, να βάζουμε γερές βάσεις και να ενδιαφερόμαστε έμπρακτα και ουσιαστικά για την αισθηματική μας ζωή αλλά και για τα οικονομικά μας! Ειδικά αν είμαστε Ζώδιο της Γης και του Νερού του 1ου

δεκαημέρου!
Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Κριός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ μου, σε ευνοεί, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα επιχειρήσεις να προχωρήσεις πάρα πολλά σε θέματα που σε αφορούν. Ξεκινάει μια περίοδος, δείχνουν τ’ άστρα, που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη ζητήματα, που μάλλον είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση. Όμως μην επαναπαυτείς, μπορείς κάτι να κάνεις για να χαρεί το ταίρι σου. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.



Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Ταύρος


Γενικά
Μια ημέρα, Ταύρε, γεμάτη με πάρα πολλές υποχρεώσεις, για θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά ζητήματα, αν διαθέτεις την απαραίτητη υπομονή για να τα βάλεις σε τάξη. Άλλωστε, ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα έχεις επιτυχία σε οτιδήποτε καταπιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα αυξηθεί και η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες. Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλά έξοδα. Μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμος


Γενικά
Έχεις πολύ άγχος, Δίδυμέ μου, για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Σ’ αυτό θα συμβάλλουν καθοριστικά και κάποιοι δικοί σου άνθρωποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου από σήμερα, Δίδυμε, θα γίνει καλύτερη και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου. Εσύ, που βαδίζεις ακόμη χέρι – χέρι με τη μοναξιά, είναι καιρός να την αποχωριστείς, αφού οι πλανήτες ευνοούν να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, θα αναγκαστείς να κάνεις κάποια πράγματα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις, η περίοδος σε ευνοεί. Στα οικονομικά, τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις αρκετή οικονομία.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Καρκίνος


Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, Καρκίνε, προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις πάνω σε άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν μειώσεις το άγχος που έχεις για άλλες υποθέσεις της καθημερινότητας. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο, που ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος, σίγουρα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις το στόχο σου. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και βάλε προγραμματισμό.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Λέων


Γενικά
Κάποια χαρούμενα γεγονότα, Λέων, που θα συμβούν, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες ως αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων, θα δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν, να φροντίσεις να μιλήσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορεί να δεχτείς προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, δες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος


Γενικά
Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, Παρθένε, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Περιπτώσεις, που ίσως να είναι προβληματικές και μέχρι τώρα στάσιμες, μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε τώρα να ρυθμίσεις πολλά από τα θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε, που δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Βάλε πρόγραμμα, για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις αρκετό άγχος και ένταση στην δουλειά σου. Φρόντισε να ηρεμήσεις και θα καταλήξουν όλα πολύ καλά. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Ο Κωστάς Λεφάκης προειδοποιεί: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα των Χριστουγέννων (25-31/12) για όλα τα ζώδια!

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση, διότι τα άστρα σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, Ζυγέ, θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βάλεις σε εφαρμογή καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου, ευνοούνται.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 25 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σκορπιός


Γενικά
Σε κάποιες καταστάσεις, Σκορπιέ μου, κάνε υπομονή, ασχολήσου με άλλα θέματα και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα γίνουν μια στιγμή στο παρελθόν, που στο τέλος δεν θα θυμάσαι κιόλας. Και αν τύχει και το θυμάσαι, θα γελάς με την ταλαιπωρία που υπέβαλες τον εαυτό σου, στην προσπάθεια σου να το ξεπεράσεις πιο γρήγορα από όσο χρειαζόταν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις, Σκορπιέ, ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να περιορίσεις τον εκνευρισμό στην δουλειά σου, διότι δε θα πετύχεις κάτι. Σήμερα, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Τοξότης


Γενικά
Η ενεργητικότητα, η επικοινωνία και ο δυναμισμός σου, Τοξότη, θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα του παρελθόντος και θα αρχίσεις να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν πάρα πολύ και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορείς να το πετύχεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, διότι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στην υπάρχουσα δουλειά σου, Τοξότη, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά, έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως


Γενικά
Φρόντισε, Αιγόκερε, να βάλεις ένα πιο σωστό πρόγραμμα, διότι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα έντονου άγχους, το οποίο θα σε κάνει να μη μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Και θα αγχωθείς και χωρίς λόγο, γιατί η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό, Αιγόκερε, και θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πώς θα περάσετε το 2018! Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για κάθε ζώδιο

Υδροχόος


Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, διότι η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα με άτομα, που δε θα ήθελες να σε παρεξηγήσουν. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Υδροχόε, στη δουλειά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς γενικά να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.


Ιχθύς


Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ, θα μπορείς να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, τι πρέπει να κρατήσεις και τι όχι. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μη λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Είσαι από τα ζώδια που έχουν επαρκή δυναμισμό και βλέπεις τις καταστάσεις με αρκετό ρεαλισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις αρκετή κούραση σε σχέση με τις δραστηριότητές σου. Βάλε προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν δεις, ότι είναι συμφέρουσες για εσένα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 112 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 112 Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι...