Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κωστάς Λεφάκης προειδοποιεί: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα των Χριστουγέννων (25-31/12) για όλα τα ζώδια!

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Τοξότη, όπου θα λειτουργήσει χωρίς το βάρος του Κρόνου που πέρασε στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη όμως, επίσης στον Αιγόκερω, θα υποστεί μειώσεις στην ανέμελη φύση της και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη διάψευση των αισθηματικών προσδοκιών των περισσότερων. Είναι όμως η περίοδος που αυξάνονται οι γάμοι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις κάθε είδους!

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Κριός
Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και φροντίζει να ανεβάσει τους τόνους στην αισθηματική σας ζωή και να σας προκαλέσει σε νέες καταστάσεις και εξελίξεις. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σας, φροντίστε λοιπόν να μην επηρεάζεστε εύκολα από εξωτερικά γεγονότα. Οικονομικά εξακολουθείτε να αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε ή να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας, τώρα όμως προέχουν οι ανάγκες των δικών σας ανθρώπων, τις οποίες και πρέπει να φροντίσετε!Απολαύστε τις ημέρες των εορτών αλλά μην απομακρύνεστε από αυτά που πρέπει να τηρήσετε στα υπόλοιπα πρακτικά σας θέματα! Διαβάστε παρακάτω…

Aυτά Τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά του 2018

Ταύρος

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων δίνει αφορμές για επικοινωνία, πρόσβαση σε μυστικές αποφάσεις ή φανερώνει κάποιες χαριτωμένες αδυναμίες σας. Κάποιες συναντήσεις με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα σας διαφωτίσουν σχετικά με τα ζητήματα που σας αφορούν. Φροντίστε να επιβεβαιώσετε τα αισθήματά σας για τον σύντροφό σας με απλότητα και σαφήνεια, καθώς το κλίμα των ημερών ευνοεί κοινές αποδράσεις ή κοινές κοινωνικές συναναστροφές.Τηρήστε το μέτρο στις κοινωνικές σας σχέσεις και εκδηλώσεις και προστατεύστε την υγεία σας όπου και όταν πρέπει!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Δίδυμοι

Μη διστάσετε να αλλάξετε γνώμη αν αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τις επιδιώξεις σας και αν δεν διακυβεύονται σημαντικά τα συμφέροντά σας. Η δεινότητα στην επικοινωνία σας καθιστά απαραίτητο στις συλλογικές επαγγελματικές επιδιώξεις και δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να εκπροσωπήσετε την ομάδα, ή την συντεχνία σας, ιδιαίτερα σε εορταστικές εκδηλώσεις. Οικονομικά συμπεριλάβετε στα έξοδα και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι το έχουν ανάγκη.Χρειάζεται επιτέλους να τηρήσετε κάποιο μέτρο στα έξοδα και στις επιλογές σας, που αυξάνουν τις σχετικές σας υποχρεώσεις!

Πώς θα περάσετε το 2018! Ετήσιες προβλέψεις ανά δεκαήμερο για κάθε ζώδιο

Καρκίνος
Επιδιώξτε την τήρηση κάποιας υπόσχεσης που ευνοεί τα συμφέροντά σας. Αισθηματικά είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε την κατάσταση όπως έχεις διαμορφωθεί, παρά να υπεκφεύγετε και να αρνείστε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί. Καταπολεμήστε τέλος τους φόβους σας και οδηγείστε τη ζωή σας εκεί που σας αξίζει. Περάστε ευχάριστες γιορτές και αποφύγετε τις υπερβολές που σας επιβάλλει ο χαρακτήρας ή η θέση σας!Ξεκαθαρίστε το τοπίο στις σχέσεις σας εάν θέλετε να αποκτήσετε και πάλι την ψυχική σας ηρεμία!

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων
Προπαρασκευαστική των κινήσεών σας στα επαγγελματικά θέματα, μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα. Όσο και αν σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί, θα πρέπει να εξετάσετε τις λεπτομέρειες του εγχειρήματός σας πριν αποφασίσετε να το θέσετε σε εφαρμογή. Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και ιδιαιτέρως τα θέματα που αφορούν στις ανάγκες των παιδιών. Φροντίστε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των ημερών και μην λειτουργείτε εγωιστικά όταν τα σχέδια των άλλων είναι διαφορετικά από ότι είχατε υπολογίσει!Τις γιορτινές ημέρες είναι τα παιδιά που έχουν προτεραιότητα.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος
Ο Δίας στον Σκορπιό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας ιδιαίτερα με ότι σχετίζεται με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι συμπτώσεις θα είναι διαφωτιστικές και αποκαλυπτικές τόσο για τις προθέσεις των άλλων όσο και για το παρασκήνιο που εμποδίζει την υλοποίηση των επιδιώξεών σας. Αισθηματικά, φανείτε δοτικοί, υποστηρικτικοί και μεγαλόψυχοι απέναντι στις ανασφάλειες του συντρόφου σας και με πρόσχημα τις εορταστικές ημέρες, φροντίστε να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν μεταξύ σας!Επιδιώξτε τη συνεννόηση και την αμοιβαία κατανόηση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην αισθηματική σας ζωή!

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός
Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά κυρίως σε σημαντικά ζητήματα τα οποία έχετε επεξεργαστεί στις λεπτομέρειές τους. Μην λειτουργείτε λοιπόν παρορμητικά και μην βιάζεστε να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Η σωστή χρονική στιγμή θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας και θα σας δείξει τη σημασία της υπομονής. Οι μέρες των Χριστουγέννων προβλέπονται κουραστικές, αλλά και ευχάριστες, ιδιαίτερα αν έχετε φροντίσει τις λεπτομέρειες των κοινωνικών σας εκδηλώσεων.Φροντίστε να μην ξεπεράσετε το όριο στα οικονομικά σας έξοδα. Η εβδομάδα σας παρασύρει σε υπερβολές που όμως θα έχουν συνέπειες στο άμεσο μέλλον!

O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

Σκορπιός
Η εβδομάδα των Χριστουγέννων ευνοεί τις παντός είδους συνειδητές σας σχέσεις και σας προφυλάσσει από κακοτοπιές στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την εξαιρετική εύνοια που σας προσφέρει λύσεις σε διλήμματα και σας επιτρέπει να ορίσετε εσείς τα όρια της ασφάλειάς σας. Μια παράταση σε κάποιο θέμα, σας ευνοεί. Η οικογένεια ζητά την προσοχή σας και θα πρέπει να τη θέσετε σαν κύρια προτεραιότητά σας!Συμβιβαστείτε με ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε και έχετε υπομονή για λίγο καιρό ακόμα!

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Έχετε μπει σε μια αργή αλλά σταθερή πορεία αλλαγών, που αφορούν από τα πιο ασήμαντα μέχρι τα πιο σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Η μετακίνηση του Κρόνου από το ζώδιό σας, μετά την τρίχρονη παραμονή του εκεί, σας προσφέρει χαμόγελα. Η χρονική αλληλουχία θα αποδειχτεί σημαντικός παράγοντας επιτυχίας και θα πρέπει να ακολουθήσετε αδιαμαρτύρητα τη νομοτέλεια των εξελίξεων, αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Η εβδομάδα των Χριστουγέννων θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε από ευθύνες και υποχρεώσεις!Η αισιοδοξία γίνεται απτή, τώρα που αποχαιρετήσατε τον Κρόνο!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως

Αν επιμείνετε σε απόψεις που σας απομονώνουν από τους φυσικούς σας συμμάχους, κινδυνεύετε να χάσετε χρόνο και πλεονέκτημα στα πρακτικά σας θέματα. Η εποχή δεν σηκώνει πολυτέλειες γνώμης που, αντί να λύνουν, περιπλέκουν τα θέματα που σας απασχολούν. Εκτός από το γιορτινό κλίμα, η εβδομάδα σας θέλει ψύχραιμους, αποφασιστικούς και έτοιμους για δράση. Επιμείνετε ώστε οι συνεργάτες σας να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους! Απολαύστε τις ημέρες και μην δίνετε περιθώρια στις έγνοιες να σας ταλαιπωρούν άκαιρα!

Υδροχόος
Αν ακολουθήσετε τους άλλους θα αναγκαστείτε να αλλάξετε προτεραιότητες και να δώσετε σημασία σε θέματα που δεν σχετίζονται με τις κύριες ανάγκες σας. Οικονομικά, η προοπτική μιας καλής συμφωνίας ή ο διακανονισμός μιας υποχρέωσης, θα σας ανακουφίσει σημαντικά και θα σας χαρίσει την αισιοδοξία που τόσο σας λείπει! Το εορταστικό κλίμα σας ταιριάζει και έχετε πολλά να ασχοληθείτε την εβδομάδα των Χριστουγέννων.Απολαύστε τις κοινωνικές σας συναναστροφές, αποφύγετε όμως τις πολυπληθείς και ανόμοιες συγκεντρώσεις ατόμων!

Ιχθύες

Εσείς θα ορίσετε τις προτεραιότητες της εβδομάδας και τα θέματα με τα οποία αισθάνεστε έτοιμοι να ασχοληθείτε. Αποφύγετε τις προκλήσεις στα επαγγελματικά σας και μην δίνετε ούτε εξηγήσεις, ούτε κατευθύνσεις σε εκείνους που δεν θα πάρουν τις αποφάσεις που σας αφορούν. Οικονομικά, ένα μικρό έσοδο θα έρθει επάνω στην ώρα! Οι μέρες των Χριστουγέννων σας επιφυλάσσουν μερικές ιδιαίτερες κοινωνικές εκπλήξεις!Αποφύγετε τις αντιθέσεις και φροντίστε ώστε οι κοινωνικές σας έξοδοι να είναι στα μέτρα σας!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ