Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/12/2017

Παραμονή Χριστουγέννων και αναμένουμε την Αφροδίτη να περάσει στον Αιγόκερω, κάνοντας μας λίγο πιο συγκρατημένους στον Έρωτα αλλά και πιο οικονόμους, όπως και πιο αξιόλογους κοινωνικά! Ευνοημένοι από δω και πέρα είναι τα Ζώδια της Γης φυσικά, αλλά και του Νερού!


Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Κριός

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, Κριέ μου. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αν κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις στη δουλειά σου, Κριέ μου, είναι πολλές. Σήμερα, που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις απ’ όλα αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις να κάνεις έξοδα, αφού έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;
Ταύρος

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, Ταύρε, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Διαθέτεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Μπορείς να δείξεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα, μη λες πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου, Ταύρε. Κοίταξε το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Ταύρε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι σε σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμος


Γενικά
Οι πλανήτες, Δίδυμε, στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις με ό,τι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις και να ηρεμήσεις κι εσύ ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, Δίδυμε. Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί. Φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνίες για διάφορα θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν.


Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;


Καρκίνος


Γενικά
Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή, Καρκίνε. Θα δείξεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως, χρειαζόμαστε και έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Κι εσύ θα βρεις αυτή τη βοήθεια στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ. που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.


Γενικά
Η σημερινή ημέρα, Λέων, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Καλό και χρυσό το πρόγραμμα που έχεις βάλει, για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Λέων, φρόντισε να δώσεις έντονη αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνεις πολλές κινήσεις για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερη, Λέων. Σήμερα, που είναι Κυριακή, καλό είναι να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ο προϋπολογισμός σου δε σηκώνει και πολλά.


Γενικά
Μπορείς να περιμένεις, Παρθένε, να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Παρθένε, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δε θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, Παρθένε, κι εσύ πρέπει σήμερα να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


Γενικά
Με μεγάλη σιγουριά ξεκινάει η μέρα σου σήμερα, Ζυγέ. Μπορεί όμως να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις. Η αισιοδοξία είναι καλό να δώσει τη θέση της σε ώριμες σκέψεις και μετρημένα βήματα. Καλύτερα να ζυγίσεις προσεκτικά και τα λόγια σου και τις πράξεις σου, πριν πάρεις το ρίσκο της απόφασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, Ζυγέ, αλλά χρειάζεται σήμερα να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε στα έξοδα που κάνεις.


Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τη σημερινή, τελευταία μέρα της εβδομάδας, Σκορπιέ, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις, περνώντας όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αλλά άφησέ τες για την εβδομάδα που έρχεται – σήμερα χαλάρωσε, διότι το έχεις πολύ ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, αν προκύψει κάτι, μη χάσεις το κουράγιο σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Οι πλανήτες (ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου) είναι αρκετά ευνοϊκοί απέναντί σου και σε ευεργετούν με τις καλύτερες επιρροές τους. Κάνε λοιπόν το πρόγραμμά σου και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, που είναι Κυριακή, Τοξότη, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου ωραία, όπως την θέλεις. Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, διότι την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.



Αιγόκερως

Γενικά
Μπορεί κάποιες αλλαγές σε μερικά πράγματα, Αιγόκερε, να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, καθώς τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, εγγυάται πως θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που έχεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη, Αιγόκερε. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο μπορείς πιο καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να σκέπτεσαι.

Υδροχόος


Γενικά
Κάνε από σήμερα ένα φρέσκο ξεκίνημα, Υδροχόε, και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν βιώσεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην σκέφτεσαι σήμερα που είναι Κυριακή αρνητικά θέματα, που αφορούν τη δουλειά σου. Προσπάθησε, Υδροχόε μου, να χαλαρώσεις, ώστε να αποφορτιστείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

Ιχθύς


Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Ιχθύ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, αφού θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματα σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους και σε βεβαιώνω, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας πολύ καλά στην σχέση σου, Ιχθύ. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά και θα έχεις μεγάλη ευχαρίστηση. Και αν ακόμη έχεις μοναξιά, να ξέρεις, ότι βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο και σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολλές κινήσεις, Ιχθύ. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς απ’ όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...