Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/12/2017

Ο Ήλιος μόλις μπήκε στον Αιγόκερω και συναντιέται με τον Κρόνο, φέρνοντας μεν λογική και σταθεροποίηση για Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς αλλά και σκληρότητα, ρήξεις και δύσκολες αποφάσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών!


Κριός

Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ταχύτατα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις, που επιχειρείς σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστεί ό,τι κάνεις. Πρέπει να καταλάβεις ότι ήδη έχεις πετύχει πάρα πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα, Κριέ, θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το σύντροφό σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, καθώς πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα 18 έως 24 Δεκεμβρίου

Ταύρος


Γενικά
Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία, Ταύρε, και προπάντων να μην αγχώνεσαι για εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς σε καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε μου, έχουν περάσει και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε στεναχωρούσαν σε σχέση με το ταίρι σου. Αν εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Ταύρε, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Δίδυμος

Γενικά
Ρίξε τους τόνους, Δίδυμε, και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε σε χαμηλή ένταση να λύσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου, Δίδυμε, και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.


Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Καρκίνος


Γενικά
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, Καρκίνε. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι καλή για τη σχέση σου, Καρκίνε. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Καρκίνε, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

Λέων


Γενικά
Ασχολήσου σοβαρά με δικά σου άτομα, Λέων, αυτά που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δε μπορείς να κάνεις το παραμικρό. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από το Σκορπιό, θα αυξήσει την επικοινωνία με το ταίρι σου, Λέων, και θα μπορέσεις να του εξωτερικεύσεις συναισθήματα που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη κάτι στη ζωή σου, την παρούσα περίοδο θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, Λέων, φρόντισε μόνο να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος


Γενικά
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, Παρθένε. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, διότι το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Έχεις μπει σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές θα σε καταπλήττουν και τα άστρα δείχνουν, ότι πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, θα είναι αρκετά καλή σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, αυτές που σε προβλημάτιζαν, θα δεις ότι τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα για να τακτοποιήσεις.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός


Γενικά
Θα κινηθείς σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα, Ζυγέ μου. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτο. Έτσι, δε θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου σήμερα θα είναι πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, αρχίζει και πηγαίνει καλύτερα, οπότε θα ξεκινήσεις να ηρεμείς. Προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου, έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.


Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Σκορπιός


Γενικά
Αστάθμητοι παράγοντες, Σκορπιέ, έρχονται σήμερα στο προσκήνιο και θα σε επηρεάσουν, αν τους αφήσεις. Έχεις χαράξει μια πορεία και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μέχρι στιγμής είναι τέλεια. Καλύτερη δε θα μπορούσε να είναι. Μην επιτρέψεις τίποτε και κανέναν να σε βγάλει από τη διαδρομή, που έχεις τόσο επίπονα προγραμματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Σκορπιέ, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που φαίνονται να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου, Σκορπιέ. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα σε θέματα νόμου και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 25/12… Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Τοξότης


Γενικά
Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, Τοξότη μου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά όμως, αφού αν κινηθείς με εξυπνάδα θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες, Τοξότη, και αφέσου στην προσωπική σου ζωή. Εσύ, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Αιγόκερως

Γενικά
Ο Ήλιος κάνει σήμερα την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο και θα γίνουν οδηγοί σου στον αγώνα να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις τόσο σε πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Αιγόκερε. Φρόντισε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα και θα περάσεις μια ευχάριστη μέρα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, δείχνεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις, πριν πάρουν μεγάλη διάσταση. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

Υδροχόος


Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, διότι δε σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, αφού θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου δίνεις ιδιαίτερη σημασία, Υδροχόε. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα, που μπορεί να μην επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Υδροχόε, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σου ζητώ, είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις


Ιχθύς

Γενικά
Η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, Ιχθύ, δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και σε βεβαιώνω, ότι η περίοδος αυτή θα τελειώσει και όλα αυτά που μπορεί να σε αναστατώνουν τώρα, θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει μερικά θέματα στη σχέση σου, Ιχθύ μου, να τα δεις με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις, Ιχθύ, για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ