Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/12/2017


Κριός

Γενικά
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Κριέ. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα, θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι θετική και η δυναμικότητά σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να κάνεις προτάσεις στο ταίρι σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, αφού οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια που έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, αφού έχεις ήδη φορτωθεί πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό και να ξέρεις, ότι θα τα καλύψεις με επάρκεια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ταύρος


Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, επειδή οι κακές σκέψεις θα διαδέχονται τις καλές, είναι χρήσιμο να παραμείνεις σταθερός στις αξίες και στις αρχές σου, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος παρά απώλειες. Πάντως, καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, ούτε όμως να κρατήσεις παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύντροφος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Ταύρε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δεν τις περιμένεις και έρχεται βέβαια κι η γνωριμία που ζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις σε ζητήματα νόμου.


ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα 18 έως 24 Δεκεμβρίου

Δίδυμος


Γενικά
Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει, Δίδυμε, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ, να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, Δίδυμε, και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, σε περιμένουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, Δίδυμε, οπότε σταμάτα να καταλαμβάνεσαι από ανασφάλειες. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου. Σημασία έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς.


Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Καρκίνος


Γενικά
Πρόσεχε σήμερα, Καρκίνε, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, καθώς με την πορεία που πήρες είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία. Δικά σου άτομα μπορούν να σου συμπαρασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Καρκίνε. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Καρκίνε. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αφού στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

Λέων


Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Λέων, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα της σχέσης σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, έχεις καταλάβει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κινηθείς άμεσα για να έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Λέων, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να είναι πηγή έντονου άγχους τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Παρθένος


Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, κοίτα να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και, κυρίως, μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα, που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Είσαι σε θέση να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, προσπάθησε να δώσεις και εσύ αρκετά περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι καλές στη δουλειά σου, Παρθένε. Πέρνα τη μέρα σου έτσι όπως έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με ζητήματα που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου φέρουν. Μην κάνεις συναλλαγή σήμερα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν και ισορροπούν.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Ζυγός


Γενικά
Θα σε συμβούλευα, Ζυγέ μου, σήμερα να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα δώσουν χαρά και σε εσένα και στους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου, Ζυγέ, μπορεί αυτή την στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες, Ζυγέ, στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Σκορπιός


Γενικά
Σήμερα ο δυναμισμός και ο μαγνητισμός σου, Σκορπιέ, δε θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα, Σκορπιέ, προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Σκορπιέ, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Τοξότης


Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Τοξότη, και οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω, λοιπόν, να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Τοξότη, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που φαίνεται να έχεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου, αφού έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Τοξότη, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Αιγόκερως


Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου καταπληκτικές! Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι υποδειγματική. Θα μπορέσεις να καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις, που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να προχωρήσεις συμφέρουσες συνεργασίες, που κι εσένα θα ευχαριστήσουν. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να χρειαστούν στα οικονομικά σου.

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 25/12… Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Υδροχόος


Γενικά
Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, Υδροχόε. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως βρεθείς. Δες τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, οργανώσου καλύτερα και θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα μεταξύ σας, Υδροχόε, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις, χωρίς πολλά – πολλά. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

Ιχθύς


Γενικά
Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, Ιχθύ μου, που πρέπει κυριολεκτικά να αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ολοκληρώνεις με αποφασιστικότητα πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις βάλει στο μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην ετοιμάζεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχει ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου, με πολλές προσπάθειες που κάνεις, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ