Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/12/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/12/2017

Κριός

Γενικά


Η Νέα Σελήνη, Κριέ, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί αρκετά. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά (οπότε, το email με την κληρονομιά στη Νιγηρία, ας πάει και σήμερα άκλαφτο).

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικό μάτι κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αφού το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Ταύρος


Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα, Ταύρε, που θα είσαι σε ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αρκετές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς όμως και με ιδιαίτερα μεγάλη ενεργητικότητα (μικρή αδερφή της Έντασης) και με τη θέληση (πρώτη ξαδέρφη της), να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με ό,τι καταπιαστείς, θα το καταφέρεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν σου έχει εκδηλώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Ταύρε. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε σημείο που μπορείς πολύ εύκολα να αγγίξεις την επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, οπότε στο εξής να είσαι πιο προσεκτικός.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

Δίδυμος


Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε περιμένουν αρκετές υποχρεώσεις, Δίδυμε. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δε θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Οργανώσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δε θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έξυπνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να σε ευνοεί, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως να είχαν γίνει. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα έχεις αρκετό άγχος και πολύ κούραση, αλλά θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν, καθώς θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος


Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου τη σημερινή ημέρα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίζουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Λέων


Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, αρχίζεις, Λέων μου, και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αρκετά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και σε εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα τα πας πολύ καλά, Λέων. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, θα είναι γενικώς καλά και μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν μη σε πτοήσουν, αφού θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να μπορούν να σε ικανοποιούν. Με τον προγραμματισμό που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος


Γενικά
Μπορείς από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, να αρχίσεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, Παρθένε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για τα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην είσαι σε θέση να καλύψεις.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζυγός


Γενικά
Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική, Ζυγέ μου, σε σχέση με διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Οφείλεις να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται – ωχ ,ωχ, ωχ – μεγάλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Σκορπιός


Γενικά
Πρέπει να δείξεις ευελιξία, Σκορπιέ, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις – και δεν εννοώ το συνωστισμό στο λεωφορείο. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς από συνθήκες που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις τώρα.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου: Τι φέρνει στα ζώδια

Τοξότης


Γενικά
Η Νέα Σελήνη, Τοξότη, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση – άλλωστε και η διάθεσή σου δε θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Οφείλεις να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία, που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να κάνεις προτάσεις στο ταίρι σου, που θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου και τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 25/12… Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια;

Αιγόκερως


Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, προσπάθησε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και μείνε μακριά από βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και πάντα προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου, Αιγόκερε, από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υδροχόος


Γενικά
Έχεις πολλούς προβληματισμούς, Υδροχόε, σε σχέση με το μέλλον και σε θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν, φρενάροντας την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα, που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Επιτέλους, θα δεις πολύ καλές εξελίξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Υδροχόε, και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα έχεις κάποια προβλήματα σήμερα, που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τα ισορροπήσεις.



O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

Ιχθύς


Γενικά
Με τη Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα ευνοηθείς, Ιχθύ μου, για υποθέσεις σου που θέλεις να τελειώνεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά – ε, ο συνήθης αστερίσκος – δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, διαφορετικά παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, διότι θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει η καινούργια γνωριμία;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός του προγράμματος που έχεις κάνει.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ